Arkadaşlar günaydın, Perşembe günü histereskopi ve laporoskopi operasyonları geçireceğim. Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Sonrasında çok ağrı sızı olacak mı evde dinlenmem mi gerekir?
Bende laparoskopi oldum canım en azından bi 3 gün dinlensen iyi olur ben iki gün tam doğrulamadım zaten omuzlarımda gaz sızlamaları oluyodu ama 3. Günden sonra normale dönüyorsun

Öyle kuzum tabi Allahım büyük verende Allah alanda inşallah tekrarını da nasip eder güzel bir şekilde İnşallah miniğinin kesesinide kalp atışınıda uyarsın hayırlıyla kuzum seninle dualarım
Ben böyle şeylerde konuşmayı çok sevmiyorum canım benim, babam vefat edince başın sağolsun denmesini istemiyordum. Vardır bundada yüce rabbimin bi bildiği allahım sana yeni tedavinde güç ve sağlık versin inşallah

Canım benim ne kadar da güzel anlatmışsın ve gerçekten sen daha zor şeyler atlatmışsın dediğin gibi onu hissedipte birşey olması daha kötü sağlıksızsa en baştan düşmesi hem sağlık açısından hemde psikoloji açısından daha iyi ama işte üzülmemekde elde değil kimseye söyleyememiştik öyle ve keseleri görüp herkese söylemek istiyordum böyle mutlu bir şeyi içimde tutmak istemiyordum ama nasip işte herşey varmış hiç kimseye söyleyememde de bir hayır Allahım senin yavrunu sana bağışlasın sağ salim sağlıklı bir şekilde al kucağına inşallah. Ne gelirse Allahtan çok şükür her halimize. İyiki varsınız hepiniz güzel arkadaşlarım benim

Allahım sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir evlat nasip etsin hepimize içindede sana. bu son değil vardır Yaradanın bir bildiği çok geçmiş olsun..

Canım benim amin hepimize inşallah Allah razı olsun. Rabbim her birimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Allah razı olsun kuzum benim güçlüyüz biz atlatacağız inşallah Allahın izniyle Rabbim herşeyin sabrını dayanma gücünü veriyor şükrediyorum her halime ya onu hissedipte kaybetseydim nasıl olurdu kim bilir diyorum şükredecek çok şey var gerçekten. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah kuzum

Seni çok iyi anlıyorum canım Allah rahmet eylesin inşallah. Öyle tabi Rabbimin vardır bir bildiği Allah razı olsun kuzum hepimize inşallah aminn

Canım arkadaşımm güzel yüreklim çok üzüldüm nasıl sevinmiştim dicek bişey bulamıyorum üzülme demiyorum zamanla toparlıcaksın eminim ben hep yanındayım kuzum merak etme Rabbim o güzel gönlüne göre versin tüm duaların kabul olsun demekki hayırlı zaman değilmiş demekten başka bişey gelmiyor elden.. Allah razı olsun canm iğnelere başladım bakalım çıktık bi yola Allah sonunu hayırlı etsn bütün keyfm kaçtı ama benm

iyiym kuzum bende lekelenmem ve kanama oldu hataneye gttim degerim ykselmis 128 olmus dr iletişime geçtik hataneye gittik igne yaptılar şuan iyim ama Dlk2606 çok ama çok üzüldüm
Canm iyisin dimi sorun yok benmde inan bütün keyfim kaçtı maalesef

Çok zor canım çok. Ama inancliyiz allaha şükür gelen herşey kabulümüz inşallah sende bu günleri göreceksin. Ben bu gebeliği bile daha etrafima 10 gün önce söyledim. Annem ve kayinvalidem biliyordu sadece.bir de onlar var zeten bizi anlıyan. Gerisi boş. Güzel duaların ve dileklerin için teşekkür ederim canım. Benim hamileligimden daha güzel hamilelik sıkıntısız olanindan nasip etsin rabbim sana eminim sende bi kaç ay sonra hamileyim yazacaksın ve sağlıkla devam edecek

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşlarım sayfanın başından beri hep pozitif olmaya çalıştım ve herkeside elimden geldiğinde rahatlatmaya iyi düşünmelerini sağlamaya çalıştım aynı şekilde bende bu şekilde destek aldım sizlerden bugün bu kadar kişinin yazdıklarını okuyunca bir kez daha şükrettim sizin gibi güzel dostlarım destekçilerim olduğu için. Bu kadar yaklaşmışken mutluluğa ona kavuşmaya böyle olması çok üzdü beni üzgünlükten de çok şoktayım açıkçası hiç beklemiyorduk ama tabikide herşey Allahtan çok şükür bugününe. O minicik keseyi görmek bile beni öyle mutlu ettiki edeceğim tek dua hepinizin pozitif sonuçlar almanız ve yavrularınızıda sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanız. Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi hiçbir zaman korktuğumuzla sınanmayalım inşallah. Ama yinede vazgeçmek yok elbet tekrardan yakalacağım o mutluluğu ve sonuna kadar da gideceğim inşallah. Hepiniz iyiki varsınız [/Q
Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm içim cız etti diyecek bir şey yok ne yazık ki.Hayırlısı olmasa Rabbim bize bunları yaşatmaz sende biliyorsun. İnşallah alan Allah elbet bir gün verecektir de.Sen zaten hep umutlusun herkese moral veriyorsun senin o kalbinin temizliğinin mükafatını Rabbim verecek eminim
Her gün iş çıkışında evime giderken yürüyorum bu aralar hava hep bulutlu her taraf gri mavi gökyüzü görünmüyor. Hep gözlerim gökte dolanıyorum aklıma siz geliyorsunuz ve bütün tanımadığım anne olmaya çalışan kadınlar. Herbirimiz için dua ediyorum. Kara kışın ardından nasıl bahar geliyorsa bu gıpgri bulutlar gidecek masmavi gökyüzü gelecek.Bizim de gönlümüze bahar gelecek yeşilleneceğiz masmavi olacak ruhumuz.Rabbim yardımcın olsun kuzum dermansız dert vermesin inşallah

S sinemis25 evet kuzu hamileyim haftaya kese görmeye gtcez hayırlısıyla. Sen nasılsın
Ben iyiyim canım çok şükür,bu hafta Ankaraya gideceğiz Kaan Aydos'a.Ondan gelen habere göre önümüze bakacağız.En az 6 ayımız var gibi ama tekrar deneme yapmak için o da olursa tabi.Senin adına çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli doğar inşallah bebişin.Çok tebrik ederim kuzum

Hayırlı olsun canım. Transfer ne zaman belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…