Canım herbirimiz aynı süreçten geçiyoruz. Aynı şeyleri farklı zamanlarda yaşıyoruz.kimse anlamıyor anlatamıyoruz kaygılarımızı düşüncelerimizi korkularımızı bazen istemsiz sevinclerimizi. Başkalarına göre çok takıyoruz çok stres yapıyoruz çok evhamliyiz........
Biz eniyi bizi anlarız.Allah çocuk isteyen herkese sağlıkli hayirli evlatlar versin. Ben gecen yıl boş gebelik yaşadıım.hcg güzel arttı kese gözüktü sonrası git gel her hafta dr.a o masada dr.ekrara bakarken acaba yüzünden bişey anlarmiyim biraz tebessüm olumlu mimik görsem diye dualar ettim ama kese boştu ve kürtaj oldum yasadigim hayal kırıklığını alıyorsundur
O süreçte 4 yada 5 dr.a gittim ve ankarada çok çok önemli doktorlar ve hepsinin ağzından duyduğum şey "eger bu bebek sağlıklı olsaydı yaşayacak günleri olsaydı istersen kendini binadan at gıdasız kal yinede sağlıkla doğardı dediler. Düşünki bu bebek büyüdü ama sağlıksız ve bunu farketmemiz 4 ay 6 ay arasi olacak ve bi anda seni terkedecek o daha kotu sukret demislerdi.Için rahat olsun eger dünyada alacak nefesi olsaydı emin ol olumsuz sonuç almazdın. Şukur et.dualar et erkenden olan oldu.
Tuo bebeğe baslarkende doktoruma bu durumu anlattım ve bana gülerek için rahat olsun rahimde sağlıklı yada sagliksiz oluşan gebelik bizim için iyi bişey çünkü yine oluşum olacaktır demişti.ayni seyleri bende sana söylüyorum kendine geldiginde atlattiginda durumu tekrar başla tedaviye eminim sağlıkla devam edecek hamilelik süreci yaşayacaksın ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.dualarimdasin.allah yardımcın olsun.