Canım benimmm işte bu herzaman inan ve pozitif ol. Rabbim şuanda bunu uygun gördü ve bunu yaşattı elden birşey gelmiyor. Şükrettikçe şükredecek şeylerimiz artıyor. Ben çok inanıyorum sende yakın zamanda miniğini sağlıkla kucağına alacaksın. Dualarım seninle kuzum

Canım benim üzülme demek çok anlamsız ama böyle dimdik güçlü bir şekilde geri dönmeni görünce takdir ettim seni sen çok güçlü bir annesin birgün herşey olumlu olucak ben inanıyorum seninle gün saymaya devam edicez o mutlu günleri görmek için hepimiz birbirimizin yanında olucaz Allahım bizim emeklerimizi görüyo elbet mükafatlandırcak bizleri

Benim güçlü arkadaşım okadar iyisin okadar pozitifsinki iinsalllah tekrardn anne olacaksın canımarkadasm allah senden razı olsun .

İşte bu dilek böyle güçlü ve umutlu bir kadın. Ayrıca sonuçta tutması bile çok büyük başarı bir gün o güzel duyguyu yaşayacaksın eminim ben..

Allah razı olsun güzel arkadaşım benim güçlü olmak zorundayım Allahım çok şükür herşeyin sabrını veriyor. Amin amin inşallah kuzum

Allah sana daha anne olmadan anne gücü nasip etmiş. Çok üzüldüm ama bir kere tuttuysa umut çok fazla demektir. İlk sonraki ilk denemende olur inşallah.

Çok mutlu oldum kuzum yazdıklarına Allah razı olsun Rabbbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aynen öyle kuzum bol bol dua etmeye devam inanıyorum ve vazgeçmiyorum yine yaşayacağım Allahın izniyle bu duyguyu ve inşallah kucağıma alacağım günleride göreceğim. Sizler iyiki varsınız. Amin inşallah Allah razı olsun kuzum sizlerde benim dualarımdasınız her zaman

Canım benim Allah razı olsun amin inşallah inşallah Allahım kabul etsin dualarımızı. Sende sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah kuzum her zaman dualarımdasın Rabbim sana bağışlasın miniklerini

Benim güçlü arkadaşım okadar iyisin okadar pozitifsinki iinsalllah tekrardn anne olacaksın canımarkadasm allah senden razı olsun .

Allahım sendende razı olsun kuzum benim amin inşallah pes etmek ve isyan etmek yok herşey Allahtan her zamna hayırlısını istedim ve biliyorum en hayırlı ve en güzel olanı beni bekliyor kavuşacağım inşallah. Seninde değerlerinin artmasına çok ama çok mutlu oldum kuzucum Rabbim keseyide kalp atışlarınıda daha sonra kucağınada almayı nasip etsin her zaman dualarımdasınız

Canlarımmm merhaba hayırlı haftalarrr ben 2-3 gün giremedim buralara nasılsınız herkes iyi dimiii?? Yazılara tek tek bakamadım kusura bakmayın işler de yoğun birazz

evet kuzum pes etmek isyan etmek yok herşey allaahtan biliyorum en kısa zamanda çok güel bi hamilelik yasiycaksin sen çok güçlü bi kadınsın derdini unutup bizleri teselli ve mutlu ediyorsun canım arkadaşım. Inşallah kuzum inşallah haftaya htcem bende

Dlk2606
Canımmmmmmm ne oldu nasıllll yaniii

Senin sağlığın yerinde olsun hepsi vakti zamanı geldiğinde olur evvel Allah'ın izni ile.

Rabbim kaybettiğinin yerine daha sağlıklı, daha hayırlı, uzun ve güzel yıllar yaşayacak mümin evlatlar nasip etsin.

Öyle kuzum tabi Allahım büyük verende Allah alanda inşallah tekrarını da nasip eder güzel bir şekilde İnşallah miniğinin kesesinide kalp atışınıda uyarsın hayırlıyla kuzum seninle dualarım

Dlk2606

Canımmmmmmm ne oldu nasıllll yaniii

Maalesef olmadı kuzum hayırlısı böyleymiş Rabbim bu mübarek günlerde kabul etsin dualarımızı inşallah senden de alırız güzel pozitif haberler başlamışsın iğnelere hayırlısı olsun hakkında inşallah hep dualarımdasın kuzum

Öyle canım sağolasın Allah razı olsun amin hepimize nasip etsin inşallah Allahım

Canlarımmm merhaba hayırlı haftalarrr ben 2-3 gün giremedim buralara nasılsınız herkes iyi dimiii?? Yazılara tek tek bakamadım kusura bakmayın işler de yoğun birazz
iyiym kuzum bende lekelenmem ve kanama oldu hataneye gttim degerim ykselmis 128 olmus dr iletişime geçtik hataneye gittik igne yaptılar şuan iyim ama Dlk2606 çok ama çok üzüldüm

Canım herbirimiz aynı süreçten geçiyoruz. Aynı şeyleri farklı zamanlarda yaşıyoruz.kimse anlamıyor anlatamıyoruz kaygılarımızı düşüncelerimizi korkularımızı bazen istemsiz sevinclerimizi. Başkalarına göre çok takıyoruz çok stres yapıyoruz çok evhamliyiz........
Biz eniyi bizi anlarız.Allah çocuk isteyen herkese sağlıkli hayirli evlatlar versin. Ben gecen yıl boş gebelik yaşadıım.hcg güzel arttı kese gözüktü sonrası git gel her hafta dr.a o masada dr.ekrara bakarken acaba yüzünden bişey anlarmiyim biraz tebessüm olumlu mimik görsem diye dualar ettim ama kese boştu ve kürtaj oldum yasadigim hayal kırıklığını alıyorsundur
O süreçte 4 yada 5 dr.a gittim ve ankarada çok çok önemli doktorlar ve hepsinin ağzından duyduğum şey "eger bu bebek sağlıklı olsaydı yaşayacak günleri olsaydı istersen kendini binadan at gıdasız kal yinede sağlıkla doğardı dediler. Düşünki bu bebek büyüdü ama sağlıksız ve bunu farketmemiz 4 ay 6 ay arasi olacak ve bi anda seni terkedecek o daha kotu sukret demislerdi.Için rahat olsun eger dünyada alacak nefesi olsaydı emin ol olumsuz sonuç almazdın. Şukur et.dualar et erkenden olan oldu.
Tuo bebeğe baslarkende doktoruma bu durumu anlattım ve bana gülerek için rahat olsun rahimde sağlıklı yada sagliksiz oluşan gebelik bizim için iyi bişey çünkü yine oluşum olacaktır demişti.ayni seyleri bende sana söylüyorum kendine geldiginde atlattiginda durumu tekrar başla tedaviye eminim sağlıkla devam edecek hamilelik süreci yaşayacaksın ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.dualarimdasin.allah yardımcın olsun.

Allahım sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir evlat nasip etsin hepimize içindede sana. bu son değil vardır Yaradanın bir bildiği çok geçmiş olsun..

Hepimiz bu zor süreçlerden geçiyoruz ve bizi bizden başkası anlamıyor gerçekten. İyiki varsınız güç buluyorum bu sayede iyi örnekler gördükçe de daha çok mutlu ve umutlu oluyorum. @Dlk2606 inşallah bizde bu kötü zamanları atlatacaz emeklerimizin karşılığını alacaz umut etmekten asla vazgeçmeyecez. Kendine bu süreçte çok dikkat et. Sana iyi gelecek şeylerle ilgilen canım..

Arkadaşlar günaydın, Perşembe günü histereskopi ve laporoskopi operasyonları geçireceğim. Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Sonrasında çok ağrı sızı olacak mı evde dinlenmem mi gerekir?

bende gecen ay oldumm oyle korkulcak bisi degilmis. 3. Gun disari gezmeye cikmistim oyle soyleyimm. Ama omuzlardaki agri biraz zorluyo ozellikle ilk yatinca falan ona da sicak su torbasi koyarak cozdum agrimi dindiriyordu. Soguyana kadar almiyordum sonra tekrar

Rabbim gonlunun guzelligini bi an once nasip etsin kuzum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…