İnşallah bebeğim sağol Gonal f bide merional öyle bi ismi var sanırım unuttum :) 2 iğne peş peşe vuruyorm canm biri 150 doz biri 75 bakalm inşllah hayırlısı olur canm benmm
bnde gonal f kullandım 226 fazlası inşallah tek tez zamanda bebişine kavuşursun♡♡

Inşallah busefer çok gzel olur kuzum. Inşallah kuzum inşallah ♡♡

kinalikadin hadi hayırlısı canım. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber. İğnelere başladın mı canım. Farklı bir uygulama var mı yapılan. Bizi haberdar et durumundan
@Egehanezra geçmiş olsun arkadaşım, yavrular inşallah sağlıkla devam ederler, korkutmasınlar teyzelerini söyle onlara.

Dlk2606
uzun süredir böyle sarsılmamış ve üzülmemiştim aldığım kötü haber karşısında.
O kadar ani ve beklenmedik oldu ki...
Kelimelerimi seçerken seni de üzmemeye gayret ediyorum ve biliyorum ki senin ve senin seven herkes için sancılı bir süreç olacak.
Bebek isteyen bir çok kadının başından geçen kötü bir tecrübedir maalesef bu olay. Umarım en kısa zamanda toparlanır ve meleğine kavuşursun.
Allah yar ve yardımcın olsun, dualarım seninle

Doktoru aradım adet oluyorsundur dedi zaten adet ağrıları filan da başladı. Şaşırdım valla bu kadar erken beklemiyordum
Canım adettir nisanda opu oldum benim işlemden sonra hep kanamam vardı az az 1 hafta sonra kanamam birden arttı bian korktum ama adet ağrılarım olunca anladım adet olduğumu normalinden 5 gün erken adet oldum bu ayda normale döndü heralde 5 gün geç oldum

canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah çok üzüldüm
haftasonu bakamadım şimdi baktım gördüm nasipte olmayan içinde elimizden birşey gelmiyor
pozitif olmana çok sevindim rabbim gönlüne göre versin

hayırlı olsun canım sağlıkla artsın inşallah canım

Herkese merhaba;
bu sabah transferim gerçekleşti
2 embriyomdan 1 tanesi kalmış
o da 10 hücreli orta kalitede
duyduğumdan beri acayibim.
transfer sonrasında da istem dışı sürekli ağlayıp durdum
şimdi baş ağrısından ölmek üzereyim

bu şekilde transfer yaptırıp hamile kalan var mı aranızda

boşver kalitesini bolbol su iç evde yat dinlen benim emrıyomun kalitesi 4 hücreli ve ikinci kaliyeli emriyoydu ve %20 şans verdiler ben suan 10+2 haftalık hamileyım senın gibi kaliteye kafayı takıp çok ağladım zırladım ama hepsi boş olacağı varsa oluyo ilk transferim 1.kaliteydi ama olmadı ama sımdı oldu bana doktorumun soyledıgı tek sey 3 lt suyunu ılacını ıc keyfıne bak dedı sende öyle yap bolbol dua et...

enteresan bir şekilde yazdıklarını okurken yine ağladım..
hayırlı olsun gebeliğin.. sağlıkla kucağına al inşallah
lütfen ben de güzel sonuçlar alayım
çok teşekkür ederim...

canım bu sitede orta kaliteyle hamile kalan çok kişi oldu. Aksine iyi kaliteyle hamile kalamayanlar da çok oldu. Endişe etme lütfen. Olumlu düşün. Normal hayatına devam et. Çok yatma. Ben transferden sonra günde 1 adet kivi yemiştim. Tutunmaya katkısı var diye okumuştum. İnşallah herşey güzel olur senin için.

deli gibi yazılanları okuyorum geldiğimden beri
ne düşüneceğimi inan hiç bilmiyorum
tel bildiğim heyecanlı olmadığım
bazen gaza geliyorum süper olacak herşey diyorum
bazen de öyle kalıyorum işte
neyse ben en iyisi acilinden bir kivi yiyeyim belki keyfimi yerine getirir..
Çok teşekkür ederim

İnşallah eylülde olacak cnm. Şimdi geçici menapoz tedavisi olacağım çikolata kistlerim için
Ben de kist için 3 ay menapoz iğnelerinden oldum. Ateş basmalarına hazırlıklı ol :))) Geçen hafta transfer hazırlıklarına başladık bakalım. Haziran başı transfer olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…