Ben de kist için 3 ay menapoz iğnelerinden oldum. Ateş basmalarına hazırlıklı ol :))) Geçen hafta transfer hazırlıklarına başladık bakalım. Haziran başı transfer olacak inşallah
Aaa sende mi çikolata kisti vardı? Yavvv bi de ben İzmir deyim tamda sıcak aylara denk geldi. Elimde yelpaze ile dolaşırım artık Bülent ersoy gibi hangi iğneden oldun? Doktor bana sanırım decapeptyl yapıcak.

Faydası oldu mu kist küçüldü mü? Son menapoz iğnesi olduktan sonra adet olup bu sefer transfer hazırlığı mı başlıyor?

Ama sen böyle stres yaparsan bebeişin üzülür bak şuan seninle elini ksrnına koy dua et konus onunls inan senin bu durumuna üzülmene kızıhorum suan çnkü senin bu oldugun durumda olmak isteyen cok insan var bak transferin bile olmuş elhamdülillah inşaallah güzel sonuclar alırsın öyle kalitesine gününe bakmıcaksnben bu grupta neler gördüm cok saşırıyorm suan benm embryolar takipte hergün haber alıyorum inan cok iyi cıksada mükemmeldi sevinemem cnkü garintisi yok rabbim verirse olur. Kalitesiz olur tutar cok kaliteli olur tutmaz bu nasb işi sen kendni olmıcak dye sartlarsan güzel sonuc alablrmsn hiç. Bak benm teyzem en basta yumurta toplama kıvamınw bile gelemiyor enişten cok kötü durumda yani düşün onları tedaviye bile baslatmıyolar neler var Dua et moralini yüksek tut komik videolar falan izle ne blym kendni neselendr suan senin buna ihtiyacın var arastrdm aya değil burda transferinioldun artk kötü deseler ne değişecek ki kendni üzme bak kızarım sana I şimdi topla kendni mutlu olucaksn rabbim yardımcın olsn inşaallah senin I güzel haberlerini alıcaz burdaa :) :)

Senin yazdıklarını okurkende ağladım yine
ama bu ağlamak öyle isyan üzüntü ağlaması falan değil
bazen çaresizlik, bazen duygusallık
ben 6 tane düşük yaşadım
hikayemi anlatıp sıkmak istemem
bu ilk tüp bebek denemem
o çatala hep kürtaj için oturdum bugüne kadar
ilk defa içimden parça almayıp içime parça koymuş olmalarının manyaklığıda olabilir şuan yaşadığım
tarifi yok..

Canım benim çok geçmiş olsun hayırlısı oyleymiş inşaallah rabbim mükafatını verir mutlu olursun şimdi duygularını anlıyorum. Dualarımzdasn

Bende İzmir’de irenbedeyim canım. Yumurta toplamada kist oluştu. Sonrasında 4 hafta aralıklarla o dediğin iğneden oldum. 3. İğneden 2 hafta sonra transfer hazırlığı başladı. 2 aydır adetten kesildiğim için iğnelerin tarihine göre ve kistin durumuna göre karar verdi doktor. Kist YÖK olmadı ama 10 mm ye küçüldü.
Bülent Ersoy modu çok fenaydı, yelpaze mi dersin, su şişesini göğsüne boca etmek mi dersin. Annemin altın günündeki teyzeler gibiydim ama geçti.

Arkadaşlar merhaba,
Bende uzun süredir girmedim her sayfayı okuyamadım ama hepimizin Rabbim yardımcısı olsun...Ben 500 yasin başlattım burdanda yazmak istedim. Bir kişi bir adet okuyacakmış. Eğer okuyabilen olursa bana adet bildirebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler. Allah hepinizin kalbine göre versin..

Aynı şekilde aynı doz tedavi uygulanıyor kuzum hayırlısı diyorum bu defa süreç zorlu benim için. 4 tane yumurta görünüyor bu ay az. Bir de pgt yapılacak o da riskli geri gelmeyebilir embriyo bakalım artık saldım kendimi ne olursa olsun diyorum akışına bıraktım..

Kızlar transferin 6. Günü deyim uykudan gözümü açamıyorum ara sıra kasıklarıma kısa süreli ağrılar giriyor birde göğüslerime el değdiremiyorum damarlaştılar bazen umutlu bazen umutsuz oluyorum ama sürekli karnımla konuşuyorum ezan okunurkende elimi karnıma koyup burdakiler ve burda olmayıp anne olmak isteyen herkese dua ediyorum

Süper yorum canım bravo haklısın

Biz senle konuşmuştuk sanki dimi :) çok kişiyle konuştuğum için karıştırıyorum kusurabakmay cnm. Ohh ne güzel artık son aşamadasın maşallah.

Hayırlısı olsun canım sen içini ferah tut. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerin

Kuzum hayırlı olsun transferin belirtiler ilaçtan olabiliyor kafana takma benim ilk transferimde çok belirti oldu negatif oldu bunda pek fazla olmadı pozitif oldu inşallah pozitifi alırsın kuzum sürekli bebişine konus bana sımsıkı tutun de sen guclusun falan de ben öyle yapıyordum hala da yapıyorum kuzum

Canim benim cok geçmiş olsun Rabbim sabır versin hepimizin ihtiyacı olan bu. Insallah hayırlısıyla bizler de anne olacağız gönülden ınanıyorum. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama bu da geçecek. Benim pozitif arkadasim herşey cooook guzel olacak yeter ki umudumuzu yitirmeyelim.

Canım hiç üzülme kaç tane yumurta var kaçı 1. Kalite kaçı 2.kalite diye düşünme benim ilk denemem 6.günüm beklemedeyim bol bol dua et bu mübarek ayda

Dilekcim cnm benim okadar uzuldum ki anlatamam bitanem Allah guc kuvvet versin sabir versin cnm ne diyebilirm ki insallah rabbim daha iyisini daha hayirlisini vericektir senin o guzel kalbinden o ladar eminim ki daha seni hic gormemis olsam bile burdan o kadar guzel yansittin ki kendini bize eminim rabbim sana bana ve burdaki herkese er yada gec annelik duygusunu tattiracaktir en guzel zamanda cok guclu bir anne adayisin cnm benim sana inaniyorum bir diger deneme icin hemen ayaklanicaksin bunuda biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…