Hayırlı olsun canım benim, canını hiç sıkma, bak ne güzel embriyon var. Karnına koymuşlar. Olacak canım. İstem dışı ağlamak normal. Dün de ben öyleydim. Süreç kolay değil. Boşalıyoruz. Ağlamışsım iyi olmuş.

Doğal yoldan hiç çocuğun olmaz denilen arkadaşım doğal yoldan 3. Çocuğuna hamile şu anda. Demek istediğim, hiç belli olmuyor bu işler.

Seninde hayırlı olsun ilk denemen
senn embriyo kaçıncı gün embriyosuydu

İlk tüp bebek denememize başladık hadi hayırlısı inşallah.

Geçen hafta yazmıştım iğneleri yapmak korkutuyor diye . Bu akşam ilk iğnemi yaptım kendime . Hiç can acıtan bir şey değilmiş , sadece batırınca kendimi bir fena hissettim ( iğne korkum var ) . Bana doktorum fostimon 150 mg verdi, bunu kullanan daha önce hiç okumadım . Bu ilaçlar arasındaki fark nedir acaba ?

C
Seninde hayırlı olsun ilk denemen
senn embriyo kaçıncı gün embriyosuydu

Canım benim transferim cuma günü olacak. 4. gün embriyosu olacak. Bugün yumurtalarım toplandı.
Bana doktrorum 1 embriyo koymak istediğimi söyledi. Yumurtaları toplamadan önce 2 diyordu. Benim katar vermem gerekiyor. Onu düşünüyorum. 1 mi 2 mi olsun diye.

Nasılsın daha iyi misin?

Bende fostimon 150den gunde 2ser tane kullanmistim

Daha iyiyim teşekkür ederim..
Hatta aklımdan çıkıyor transfer falan yaptığım :)
düşünmeyince iyi oluyor

Benimde 4. gün embriyosu 1 adet
kararı sana bırakması güzel
varsa yeterli miktarda embriyon 2 tane koydur
İkizin olsun

Arkadaşlar merhaba, tedaviye başlayanların tedavi süreçleri hayırlı olsun, transfer olup test günü bekleyenlere de müjdeli haberler almalarını dilerim..
Ben de ikinci tüp bebek tedavisi için doktor ve hastane arayışı içindeyim.
Deneyimlerinizi ve doktor önerilerinizi paylaşırsanız bana ışık olur...
Her birinize şimdiden teşekkür ederim...

Canım neden 6 defa düşük oldu sebep neydi ?

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz arkadaşım ben acıbadem altunizade tayfun bağışa gidiyorum benim ilk denemem ne bende ne eşimde hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite günümüzün hastalığı diyorum ben çok görüşmeye gittim hastanelere hepsini araştırdım benim kafama yatan acıbadem oldu tayfun hocadan ve ekibinden çok memnun kaldım ilk denemem başarısız olursa yine ona giderim psikolojik olarakta çok rahatlatıyor insanı bakalım bekliyoruz

İkiz olmasına da hazır değilim ki..
ne zaman belli olacak senin ? Kaçıncı gündesin?

Çok teşekkür ederim sıcak su torbasını ben de deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…