Canım neden 6 defa düşük oldu sebep neydi ?

İlki bilinmiyor
Sonra ikincisi kan uyuşmazlığından denildi ( anne negatşf baba pozitif olunca ilk hamilelikten sonra vurulması gereken aşı vurulmadı)
üçüncüsünde kanda pıhtılaşma teşhisi konuldu
dördüncüsü yine kanda pıhtılaşma şüpheleri
beşincisi dış gebelik
altıncısı yine kanda pıhtılaşma

bunlar 9 yıllık bir süreçte yaşandı
sonrasında o eşimden boşandık zaten.
ikinci evliliğimi yaptım 2 sene önce
sürekli hamile kalan artık hamile bile kalamıyordum
doktoralara gitmeye devam ettim tabi
sonrasında rahimde şekil bozukluğu teşhisi konuldu
histereskopi oldum
1 yıl geçti
şimdi de tüp bebek denedim
4. gün orta kalite 10 hücreli embriyom dün yerleştirildi
umarım herşey bu sefer güzel olur

İkiz olmasına da hazır değilim ki..
ne zaman belli olacak senin ? Kaçıncı gündesin?

benim transferim daha dün yapıldı
11 gün sonra belli olacak
eğer olumlu olursa aynı zamanlarda hamile olmuş olacağız seninle

transfere giderken 2 embriyom olduğunu bildiğim için bende ikize hazır değilim falan diyordum
ama gittiğimde birinin gelişmesinin durduğunu öğrenince çok üzüldüm
sağlıkla olsunda
ikizine de hazır olursun evellallah

Transferden sonraki halimi gördüm sizde. Bire bir...

Aslında sonları kötü olmuş hep düşük yaşamışsınız ama hamile kalma potansiyeliniz var bu çok büyük artı inşallah bu defa da olumlu sonuç alırsınız çok isterim güzel haberinizi almayı Allah yardımcınız olsun inşallah

Arkadaşlar Selam, bir sorum olacak size. Laporoskopi öncesindeki akşam lavman yap dedi doktorum. Evde kendi yapan var mı zor bir işlem mi? Operasyondan çok buna taktım kafayı

Bende hamile kalıyor olmama güveniyordum
ama bu seferde yumurta rezervim azalmış oldu
neyse bakalım tek embriyo ile çıktık yola
inşallah sonu güzel olur

çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların için..
hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah

Arkadaşlar Selam, bir sorum olacak size. Laporoskopi öncesindeki akşam lavman yap dedi doktorum. Evde kendi yapan var mı zor bir işlem mi? Operasyondan çok buna taktım kafayı

uzun zaman geçti aradan ben çok hatırlamıyorum o süreci ama
lavmanı evde yapmadığıma eminim
bir iğne vurmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam

MERHABA hiç korkmayın eczacıyım ben daha öncesinde bi çok kere yapmış bi insanım :) çok kolay ve acısız zahmetsiz bişey korkmayın

İnşallah pozitifi görüp sağlıklı bir gebelik yaşarsın arkadaşım

Günaydın kuzum ilaçlar yapıyor kuzum bnde bazen bi anda uyuyoom çok ağırlık basıyor hem hamilelik yapıyor bide ilaçlar var. Kaç yumurta oldu yarınmı gidiyorsun kntrole?♡
Yarın gidiyorum canmmm görcez bakalım ilk iğneler nasıl etki etmişş. Sen ne zaman gidiyosun kese görmeye kuzucumm

Merka ettim nasıl geçti transferin
Cnm kusura bakma yeni girebildim. Dün saat 5 e doğru yapıldı iyi geçti çok şükür sadece idrara sıkışık olmak zorladi. Dün gece öğretmen evinde kaldık merkeze de yakın di. Sabah 5 de çıktık geldik eve şimdi uzaniyorum. Sen neden öyle moral bozuyorsun kendini uzuyorsun. Yapma dua et bol bol bebisin seninle Rabbim ol dedikten sonra kaç hucreli olduğu mühim deil. Pozitif olalım biz hersey Allahtan inş güzel olacak.

Elbette canım ikiz olsun.. ben risklerindeen korkuyorum. Şimdiden böyle tedirginsem, ikizle ne olurum kim bilir.

Oşsun canımtek emnriyonıksun tutunsun da.. bak inize hazır değilmişsin.. kim bilir 2 embriyo konulunca belki sıkıntı yaşayacaktın. İnşallah olumlu sonuç alırız.. benim de cuma günü transfer. Hem bana da 1 tane koyacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…