Inşallah güzel haberlerllle gelişin kuzum benimmmmm. Bende haftaya gidiyorum pazartesi salı gibi bakalım hayırlısı olur insalh
İnşallah kuzum herşey yolunda gitsin başka bişey istemiyorum Ayyy ne heyecanlı inşallah minik kuzumuz kendini gösterir sağlıkla büyür

Arkadaşlar Selam, bir sorum olacak size. Laporoskopi öncesindeki akşam lavman yap dedi doktorum. Evde kendi yapan var mı zor bir işlem mi? Operasyondan çok buna taktım kafayı
Bende laparoskopi oldum ama lavman yapmamı istemedi dr um belli bir saatten sonra oruçlu gibi olman yeterli dendi. Netten bakabilirsin bilgi veren vardır mutlaka nasıl yapıldığıyla ilgili

Bu sefer güzel olacak inşallah :)

Günaydın tatlımm iyi gidiyor 4. iğnelerimi olcam bu akşam yarın kontrol günüm bakalım nasıl olmuş yumoşlar Sen nasılsın tatlımm ?
Çok şükür kuzum saolasın. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Yarın kaç tane olduğu belli olur canım

Bizde ilk hemşireye yaptırdık 2. yi eşim yaptı ama morardı onun yaptığı sanırım kastım biraz kendimi Gonal f kolay da diğerinde şırınga muhabbeti varya zorlandm ilk bi neyse alışcaz artk :)))
ince uçlu kısa şırıngalardan vermediler mi sana canım. Normal şırıngayla zor olur. Eczaneden ince uçlu kısa iğneli şırıngalardan al.

Saol cnm dün transfer oldum çok değişik hissediyorum kendimi. İnş bebisim benmledir.

Çok değişik bir duygu gerçekten. Tutup tutmaması da bildiğim kadarı ile ilk 2 gün içinde belli oluyormuş büyük ölçüde. Umarım süreciniz olumlu sonuçlanır.

Arkadaşlar Selam, bir sorum olacak size. Laporoskopi öncesindeki akşam lavman yap dedi doktorum. Evde kendi yapan var mı zor bir işlem mi? Operasyondan çok buna taktım kafayı
Lavman küçük tüplerdense eger kapağı ile tüpün ağzını ac. başlığı var onu takip biraz tüpü sık ve o başlığı kayganlasmasi icin . Ardından sırt üstü yatıp tüpün başlığını popodan girdirip tupu sikiyorsun. Zor oluyor uygulamak 5 dk.falan zor durabiliyorsun. Ardından direk tuvalete kosarsin:))

ince uçlu kısa şırıngalardan vermediler mi sana canım. Normal şırıngayla zor olur. Eczaneden ince uçlu kısa iğneli şırıngalardan al.
Verdi kuzu verdi o sorun değil de hazırlamak içinde hava kalmasın muhabbeti varya ona elimiz alışamadı henüz bugün kendm yapcam ama

Çok teşekkür ederim, başlığın kayganlaşması için bu pratik bilgiyi kullanacağım :)

Canım inşallah senin için herşey güzel olur zor süreçler yaşamışsın Allah yardımcın olsun canım

kinalikadin Canım nasilsin tedaviye baslamissin .hayırlı olsun inşallah olumlu güzel geçer sürecin ve mucizesini yaşatır rabbim.saglikla tutunur miniklerin sana
Aaaa başladı mııı ben bilmiyodumm kinalikadin kuzum inşallah herşey çok güzel olur miniğine kavuşursun

Çok teşekkür ederim, başlığın kayganlaşması için bu pratik bilgiyi kullanacağım :)
Popoyada birazcık sür ıkınır gibi yap ve girdir sonra sık . Zor uygulaması evet ilacı sikinca biraz beklemeside zor . Ben tedavi süreci transfer süreci ve hamillelikte duphalac kullanıyorum 1 ölçek cok sekerli bir tadı var o biraz bayiyor ama 1 saat sonra gidiyorsun tuvalete.istersen bundan al.

İnşallah kuzum herşey yolunda gitsin başka bişey istemiyorum Ayyy ne heyecanlı inşallah minik kuzumuz kendini gösterir sağlıkla büyür
gider korkma kuzum igneyide kendin yap bence kasmazsin o zaman ben hep kendin yaptım yapıyorum da. Evet çok heyecanlıyım onu goruym sonra hamile olduğuma tam inaancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…