ben de haziran da tüp bebeğe başlıycam sanırım amh değerim çok düşükmüş doktorum öyle dedi cumartesi randevumuz var eşimin spermiyogram sonuçlarını alıp doktorun yanına çıkacağız aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum tüp bebeğe başlayalım istiyorum bakalım doktorumuz ne diyecek endişeliyim de açıkçası

kinalikadin Canım nasilsin tedaviye baslamissin .hayırlı olsun inşallah olumlu güzel geçer sürecin ve mucizesini yaşatır rabbim.saglikla tutunur miniklerin sana
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda saol. Bu sefer süreç zorlu 4 yumurta var ve dr bu denemede 5.gün e bekletecek ayrıca pgt ve cgh yapılacakmış işim zor bu kadar az yumurtayla pgt den döner mi pek umudum yok ama tabii kısmet artık akışına bıraktım canım elden bir şey gelmiyor.Sen nasılsın

Amh kaç canım. İnşallah olumlu sonuç alırsın kısmet bu iş hiç strese girme rahat olmak önemli

merhabalar

pozitif sonuç alan arkadaşlar kontrollere tüp bebek doktoruyla mı devam etti yoksa ayrıca özellikle de ikizse farklı kadın doğumcuya mı gitti?

gittiyseniz kaçıncı haftadan itibaren gitmek lazım?

Canim opu dan önce kesin yumurta sayıni nasıl söylediler. Bana folikül şeklinde suan kesin sayı veremeyiz. Yumurta olusmamista olabilir demişlerdi

Bizde ilk hemşireye yaptırdık 2. yi eşim yaptı ama morardı onun yaptığı sanırım kastım biraz kendimi Gonal f kolay da diğerinde şırınga muhabbeti varya zorlandm ilk bi neyse alışcaz artk :)))
Ben de zorlanmıştım o şırıngalı olanda.. ama geçti gitti :) son iğneyi vurduğumda çok rahatlamıştım.

Amh kaç canım. İnşallah olumlu sonuç alırsın kısmet bu iş hiç strese girme rahat olmak önemli
net bilmiyorum canım ben kan verdim çıktım bekleyemedim işe dönmek zorunda olduğum için doktoruma telefonla sordum hormonların çok iyi ama amh sıfır virgüllü bir rakam çok düşük acele etmemiz gerekli dedi sperm sonuçlarınıda alıp gidicez cumartesi günü konuşucaz

Yumurta toplamadan sonra hemen transfer oldunuz mu kızlar? Benim yumurtalarım dün toplandı. Bugün aradılar. Cuma gününe randevu verdiler. Ama o gün kontrol olacakmış. Transfer olmayabilirmiş. Neye bakılıyor o gün acaba? Ben transfer olacak diye hazırlamıştım kendimi.

merhabalar

pozitif sonuç alan arkadaşlar kontrollere tüp bebek doktoruyla mı devam etti yoksa ayrıca özellikle de ikizse farklı kadın doğumcuya mı gitti?

gittiyseniz kaçıncı haftadan itibaren gitmek lazım?
Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk andan beri tüp bebek doktorumla doğum yapmayı planladığım doktora aynı anda gidiyorum. Çünkü tüp bebek doktoruyla bir kısım ilaçlara devam ediyoruz. İkili taramadan sonra tüp bebek doktorunu bırakıp diğerine devam edeceğim.

T Tuana345255 bekleme süreci en heyecanlı kısmı, inşallah mucizen seninledir...
Tayfun bey için çok detay bilgi bulamamış olsam da ben de gidip görüşmek istiyorum.
Sadece süreci doktorun kendisiyle yürütmek tercih sebebim...
Sanırım Tayfun bey tedavi sürecinin her aşamasını kendisi yürütmüyor, Ekip doktorları ile devam ediyoruz.

kızlar tüp bebeğin maliyeti nedir acaba bir miktar paramız var ama yeterli olur mu bilmiyorum 10 bini geçiyor mu
bnm yaptırdığım hstanede 6750tl tedavi 1500 2000 tl ilaçlar 10.bini buluyor ama aynı hastanede ablmn dr ilaçlar tedavi 6000bin de dışardan geliyor

Canim opu dan önce kesin yumurta sayıni nasıl söylediler. Bana folikül şeklinde suan kesin sayı veremeyiz. Yumurta olusmamista olabilir demişlerdi
İğne kullanımına başladıktan sonra yumurtalar belli bir büyüklüğe ulaşınca sayılıyor ya canım sağ sol over diye ayrılıyor benim sağdakiler büyümemiş solda 4 tane var dedi iğnenin 6.günü olduğu için artık belli oluyor az çok kaç tane çıkar

Hücre sayısına kalitesine göre transfer yapılıp yapılmayacağı konuşulur canım belki kaliteleri iyi olur ve 5.güne bekletirler ama yinede 3.gün çağırıyorlar o gün konuşulur ne olacağı. Kaç yumurta toplandı

bnm yaptırdığım hstanede 6750tl tedavi 1500 2000 tl ilaçlar 10.bini buluyor ama aynı hastanede ablmn dr ilaçlar tedavi 6000bin de dışardan geliyor
anlamadım canım 6000 daha mı fazla demek istedin ilaçlar da kişiye göre değişiyor mu yoksa standart mı oluyor çok acemi ve heyecanlıyım kusuruma bakma

Olumlu olacak inşallah . Genetikten 1 yumurta dönüp onunda tutunduginu çok duydum.kaliteli olacak inşallah sende bu süreçte hamileyim yazacaksın. Ben iyiyim canım şukur lekeler oluyor ilk defa c.tesi günü kırmızı geldi şukur bişey yok. Şimdi kesildi dinleniyorum allaha emanet herşeyimiz inşallah sağlıkla hayirla süreci tamamlayıp vaktinde doğum nasip etsin rabbim.tedavi olanlarada herkese sağlıkla hamile kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…