raporsuz canım benim özel hastaneye gidiyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında çok zor süreçler sonuçları güzel olur inşallah
Amin canım inşallah benimde raporsuzdu özel hastane. Hastane 5 bin , ilaçlarda 1500-2000 arası tuttu. Tabi bu tüp bebek maliyeti. Bazen rahimde problem yada vitamin destekleyiciler oluyor süreç oncesi onlar haric

Amin canım inşallah benimde raporsuzdu özel hastane. Hastane 5 bin , ilaçlarda 1500-2000 arası tuttu. Tabi bu tüp bebek maliyeti. Bazen rahimde problem yada vitamin destekleyiciler oluyor süreç oncesi onlar haric
hiç bir problemim yok canım çok şükür rahimde vs. kan tahlillerimde temiz ama belli olmaz tabii doktorlar garantiye almak istiyor çoğu zaman hayırlısı inşallah hem korkuyorum hem heyecanlıyım hislerim çok karışık biz aslında kendi haline bırakmıştık ama amh düşük çıkınca karar verdik ani oldu

Erken farkedilmesi çok güzel canım. Çok zor süreç heyecanlı ... bir çok yeni şeyler öğrenip tecrübe ediniyor insan.yapamam nasıl olacak dediğin şeyleri kendi kendine uygulamaya basliyorsun igne vs :)
Hepsi gelip geçiyor ama inşallah olumlu sonuç alırsın sende hamile kalırsın sağlıkla. Stres yapma dr.una güven . B3nim su kadar yumurtam var su kadar toplandı vs.diyip kendini sıkıntıya sokma sorgulama saati saatine uygula herşeyi şimdiden suyunu bol iç.kendini o sürece hazırla sonu güzel olacak inşallah

anlamadım canım 6000 daha mı fazla demek istedin ilaçlar da kişiye göre değişiyor mu yoksa standart mı oluyor çok acemi ve heyecanlıyım kusuruma bakma
hayr kuzum bbm 10tl buldu ama anlamın doktoru dua uygun 6000tl falan ilaçlar kişiye göre değişiyor kilo olarakta fark ediyor sen nerde oturuyorsun?

Allah razı olsun canım benim mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)

Kuzucum benim Allah razı olsun bende çok üzüldüm ama herşey Allahtan elden birşey gelmiyor inşallah tekrardan güzel haberler veririm size Tabiki benden önce senden de alalım pozitif sonuçlar inşallah kuzum benim

En iyisini yapmışsın kuzum bende söylememiştim kimseye yine olursa inşallah söylemeyeceğim 3 ay dolmadan. Allah razı olsun güzel dileklerin duaların için kuzum benim amin inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun inşallah

Canım benim Allahım razı olsun çok teşekkür ederim iyi günümde de kötü günümde de hep destek oldunuz iyiki varsınız inşallah kabul etsin Allahım dualarımızı her zaman hayırlısını istedik demekki benim içinde hayırlı olan buymuş Rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah senden de duyacağız güzel haberler her zaman dualarımdasınız hepiniz canım

Benim yumurta toplamadan sonra tüm embriyoları 5. günde dondurdular. Dondurulmuşta şans daha çok artıyor dedi doktorum. Gerçi sürecim olumsuz sonuçlandı. Rahim duvarı kalınlığına göre karar veriyorlar transfer gününe.

Canım nasıl güzel kalplisin sen öyle Allah razı olsun. Aynen öyle zor bir an oldu benim için ama hiçbir zaman umudumu kesmedim aksine gün geçtikçe daha da şükrettim Allahıma onu hissedince kaybetseydim daha zor olurdu en azından hayatımın bana en güzel hiç bir zaman unutamayacağım bir anneler günü hediyesi oldu anneler gününde Rabbim tekrarını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yaşatsın hepimize Sende sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah dualarımdasını canım benim

Allah razı olsun canım benim hayırlısı böyleymiş Allahım en kısa zamanda yeniden hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere

Kuzum yaşadıkların psikolojikmen çok normal inşallah sımsıkı tutunsun yavrun sana ayırmasın Allahım hiç. Stres yapma kalitesini falan düşünme Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…