Hepinize çok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşlarım sayfanın başından beri hep pozitif olmaya çalıştım ve herkeside elimden geldiğinde rahatlatmaya iyi düşünmelerini sağlamaya çalıştım aynı şekilde bende bu şekilde destek aldım sizlerden bugün bu kadar kişinin yazdıklarını okuyunca bir kez daha şükrettim sizin gibi güzel dostlarım destekçilerim olduğu için. Bu kadar yaklaşmışken mutluluğa ona kavuşmaya böyle olması çok üzdü beni üzgünlükten de çok şoktayım açıkçası hiç beklemiyorduk ama tabikide herşey Allahtan çok şükür bugününe. O minicik keseyi görmek bile beni öyle mutlu ettiki edeceğim tek dua hepinizin pozitif sonuçlar almanız ve yavrularınızıda sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanız. Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi hiçbir zaman korktuğumuzla sınanmayalım inşallah. Ama yinede vazgeçmek yok elbet tekrardan yakalacağım o mutluluğu ve sonuna kadar da gideceğim inşallah. Hepiniz iyiki varsınız
[/Q
Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm içim cız etti diyecek bir şey yok ne yazık ki.Hayırlısı olmasa Rabbim bize bunları yaşatmaz sende biliyorsun. İnşallah alan Allah elbet bir gün verecektir de.Sen zaten hep umutlusun herkese moral veriyorsun senin o kalbinin temizliğinin mükafatını Rabbim verecek eminim
Her gün iş çıkışında evime giderken yürüyorum bu aralar hava hep bulutlu her taraf gri mavi gökyüzü görünmüyor. Hep gözlerim gökte dolanıyorum aklıma siz geliyorsunuz ve bütün tanımadığım anne olmaya çalışan kadınlar. Herbirimiz için dua ediyorum. Kara kışın ardından nasıl bahar geliyorsa bu gıpgri bulutlar gidecek masmavi gökyüzü gelecek.Bizim de gönlümüze bahar gelecek yeşilleneceğiz masmavi olacak ruhumuz.Rabbim yardımcın olsun kuzum dermansız dert vermesin inşallah