Ben de kist için 3 ay menapoz iğnelerinden oldum. Ateş basmalarına hazırlıklı ol :))) Geçen hafta transfer hazırlıklarına başladık bakalım. Haziran başı transfer olacak inşallah

Canım çok mutlu oldum inşallah bu mübarek günlerde sendende alalım güzel haberler

Canım benim uyku dışında diğer belirtiler bende de olmuştu hadi az kalmış inşallah verirsin bize güzel haberler dualarımdasın

Canım benim Allahım razı olsun amin inşallah tabikide herşey güzel olacak Allahın izniyle bizi bekliyor yavrularımız biliyorum sadece biraz zaman ve sabır sonunda yakalayacağız o mutluluğu inşallah

Kuzucum benim Allah razı olsun. Öyle tabi kuzum her zaman hayırlısını istedim hiç bir zaman illa olsun diye diretmedim sadece ne hayırlı ise o olsun ve böylesi hayırlıymış Allahım gerçekten ne eylerse güzel eyler çok şükür her halime. Böyle düşündüğün içinde çok mutlu oldum kuzum her zaman elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Diğer deneme için şimdiden başladım hayal kurmaya

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemende pozitif sonuçlar alman dileğimle

Canım ne kadar da zor şeyler yaşamışsın ve buna rağmen hiç pes etmemişsin çok takdir ettim Allahım bu çektiğin zorlukları acıları bu sefer güzel sonuçlarla mükafatlandırır inşallah

Canım transferin olmuş seninde hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun yavrun inşallah

Merhaba canım inşallah sende güzelce sıkıntısız bir şekilde başlarsın tedavine ve güzel pozitif sonuçlar alırsın baştan böyle strese girme güzel düşün ki güzel olsun. Allah yardım etsin canım

Canım kan değerlerine ve rahim kalınlığına bakıp karar verirler muhtemelen aslında olurdu ama belki ohss riskine karşı falan tedbirdir geç olsun güç olmasın kuzum inşallah alırsın yavrunu hayırlısıyla

Aa kuzucum yeniden başlamana çok sevindim ya Allahım bu sefer güldürsün yüzünü çektiğin zorlukları en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah hiç canını sıkma hepside çok kaliteli bir şekilde geri gelecekler sana inşallah her zaman dualarımdasın kuzum benim

Aynen kuzucum tabiki herşey Rabbimden inşallah hayırlı zamanda evladına kavuşacaksın sende canm arkadaşım Hayırlısı hepimizn hakkındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…