O zaman cuma günü olmayacak transfer büyük ihtimalle değil mi?

Sana ne zaman transfer etmişlerdi?

Ohss riski ne oluyor canım? Valla benleyesim yok artık. Koysunlar yavrum... sabırsızlanıyorum. Herşeyin iyi olma ve koyma ihtimalleri var mı sence?

Yumurta toplandıktan sonra rahimde sıvı birikmesi kuzum öyle olunca erteliyorlar ama o önceden şiddetli ağrıyla hissettiriyor kendini. Anlıyorum seni kuzum çok zor beklemek ama heyecanlı bekleyiş inşallah alırsın yavrunu Allahın izniyle değerlerin ve rahim kalınlığın güzel çıkarsa yaparlar transferi kuzum merak etme

Ay ne tatlı konuşuyorsun :) çok sağol teşekkür ederim... inşallah. Bekleyişler bitmiyor, devam ediyor.

canım 21 tane toplandı. Döllenen olmuş, dondurulan olmuş. Ben sayıları karşıştırdım. Çok hızlı konuştular 3 tanesi olgun değildi galiba 2 tanesi kültürde hala dedi. Ama cuma günü kaçıncı gün oluyor? Toplandığı günü mü 1 sayıyoruz? 3. Gün konuşuluyor mu sadece? Ay ben hemen transfer olacak diye bekliyordum da..

Nasıl heyecanlısın kıyamam kuzum maşallah gayet iyi toplanmış çok kaliteli embriyolarınız olmuştur inşallah ne zaman toplama olmuştu toplama olduğu gün 1. gün sayılıyor kuzum

Nasıl heyecanlısın kıyamam kuzum maşallah gayet iyi toplanmış çok kaliteli embriyolarınız olmuştur inşallah ne zaman toplama olmuştu toplama olduğu gün 1. gün sayılıyor kuzum
Vallaha canım o kadar heyecanlıyım ki, hani aşık olursun da aşık olduğun kişiyle konuştuğunu anlamazsın ya, şaşırırsın.. sonradan ne dedi? Diye düşünürsün. Öyle mi dedi böyle mi dedi?? Kafan karışır. Arayıp bir daha soramazsın.. aynen öyleydim telefonda bana bilgi verilirken :) Toplama dün oldu. 4. Gün gidicez o zaman cuma 4 oluyor.
Canım, çok sağol, nasıl ilgilendin benimle.. kanım ısınıverdi sana.. allah yüzünü hep güldürsün. Mutlu etsin seni.

Evet kuzum bilirim o duyguyu bilmez miyim telefon çalınca bile kalbi hızlı hızlı atıyor insanın eli ayağına dolanıyor hep böyle tatlı heyecanlarımız olsun inşallah. Ne demek kuzucum hep ilgilenirim elimden geldiğinde amin Allahım senide hepimizede mutlu etsin güldürsün yüzünü güzel sonuçlarla inşallah Toplama dün olduysa cuma günü 5. günün oluyor kuzum yani 5. gün embriyosu olmuş oluyor tabi geç saatte döllenme olduysa 4. günde olabilir kuzum

O zaman cuma günü olmayacak transfer büyük ihtimalle değil mi?

Sana ne zaman transfer etmişlerdi?

Adetimin 3. günü transfer ilaçlarına başlamıştım. Ondan sonra 13. gün kontrole gittim 4 gün sonra transfer olacak dedi doktor. Rahim duvarı kalınlığına göre gün veriyor.

yelek Senin en son kontrole gittiğinde toplamadan önce rahim kalınlığı (endometrium) söylemiş miydi doktorun muayene sırasında kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…