Çok değişik bir duygu gerçekten. Tutup tutmaması da bildiğim kadarı ile ilk 2 gün içinde belli oluyormuş büyük ölçüde. Umarım süreciniz olumlu sonuçlanır.
Tsk ederim. Rabbim burdaki bütün arkadaslara da banada güzel sonuçlar almayi nasip etsin ins . Karın ağrım ve kasık ağrım var. Dün geceden beri de uyudugumda çok terliyorum. Herşey evlat için olsunda biz razıyız güçlü kadınlar Kulübü üyeleri olarak

T Tuana345255 canım çok teşekkür ederim, verdiğin bilgiler için....
İnşallah devam etmene gerek kalmaz Güzel olsun herşey...

Anladım kuzum bende duymadım daha önce onu ama inşallah bu sefer sımsıkı tutunsunlar sana Allahın izniyle hiç bırakmasınlar canım benim Doğru canım dediğin gibi sanırım ben bugünde verdim 403 e düşmüş haftaya salı vereceğim tekrar inşallah sıfırlanır o zamana kadar. Birgün böyle dua edeceğim aklıma gelmezdi nasip işte

Eşim benden daha heyecanlı inş bu defa Rabbim yüzümüzü guldurur. Kaç oldu arıyor iyimisin diye. Allahım bize isteyen herkese bu bekleyislerin sonucu Hayır eyle.kimseyi bebis siz bırakma Yarabbim.

Evet kuzum onlar daha bi heyecanlı oluyorlar Allahım hiçkimsenin heyecanını yarıda bırakmasın güzel haberlerle daha da mutlu etsin inşallah. Amin amin

Aynen ya nasip işte insan kötüsünden bile teselli buluyor en azından geç olmasındansa erken bu sonucu öğrenmek ve daha çabuk toparlanmak en iyisi.

Dün toplandıysa cuma günü 4.gün oluyor. Ayrıca dün toplandıysa nasıl dondurdular hemen onu anlamadım çünkü döllenme bugün olur. Kaliteleri iyiyse 5.gün olur transfer cuma günü yaparlarsa 4.gün transferi olur

İmmünolojik tedavi iki şekilde olabilir bir intralapid serum ya da transfer sırasında rahime bir ilaç enjekte ediliyor o da olabilir. Şifa olsun inşallah canım her şey yolunda gidecek inşallah bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…