Kuzum direk transfer mi olacak yani neden düştüğü falan araştırılacak mı birde kan değerlerin kaç güne sıfırlanmıştı kuzum hemen sıfırlandı mı
Ya ikizlerde düşük sebebi pek anlaşılamıyormuş. Doktor sana immünolojik bir tedavi uygulayacaz dedi. Tam olarak nedir bilmiyorum ama vucüt embriyoyu kabul etsin atmaya çalışmasın diye bir tedavi şekli sanırım anladığım kadarıyla. Ayrıca ben direk kürtaj olduğum için bana kan değeri testi yaptırmadılar sadece kürtaj sonrası muayeneye gittim bişey kalmışmı diye. Senden sanırım vücudun kendi kendine Yok etmesini bekledikleri için kan testi istiyorlardır

Evet canım heyecan var benim acıbadem tercih etmemin sebebi benim yiğenim acıbadem üniversitesinde okuyor labaratuvar konusunda dünya ile yarışıyor doktoru da yengemin arkadaşı önerdi tayfun beye gitmeden önce birçok doktora gittim en son tayfun beye gittim gitmeden öncede internetten birçok videosunu katıldığı tv programlarını dinledim gittiğimde de içime sindi onunla başladım biraz önce beni aradılar nasıl gidiyor diye sordular açıkçası ben onunla başladım olmasa bile onunla devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…