Kızlar neden ilk kese görmede vajinadan bakılıyor?

Kesenin boyutu henüz küçük gözükmeyebilir diye kuzum birde hcg nin 3000 in falan üstünde olması gerekiyor diye biliyorum. Hiç endişelenme sağlıklı bir şekilde göreceksin keseyide kalp atışınıda kuzum benim dualarımdasın her zaman

anladım kuzum çok Sagol.sende benim dualarımdasın kuzum hep mutluu ol

Çok şükür iyiyim kuzum aklıma gelmediği sürece iyiyim ama bazen hayalini kurduğum birşey aklıma gelince bi tuhaf oluyorum geçecek bunlarda tamamen zamanla inşallah
iyi ol kuzum öyle olmasını isteriz hiç kafana takma çık gez dolaş kafanı dağıt insallh rabbim sana tekrar vercek anne olacaksın

Ohss riski ne oluyor canım? Valla benleyesim yok artık. Koysunlar yavrum... sabırsızlanıyorum. Herşeyin iyi olma ve koyma ihtimalleri var mı sence?

Amin canim insallah benimki diger aya kaldi bu ay e2 yuksek cikti diger ay adetten sonra transfer yapilicak

Anladım kuzum olsun hayırlısı olsun biliyorum beklemek sıkıntılı baya ama inan çabuk geçiyor geç olsun güç olmasın inşallah hayırla al yavrunu Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…