Hematom deniyor sanırım kanama alanı oluşmasına. Yakın bir arkadaşımda da aynı durum oldu onun kanaması bir kaç gün sürdü ama maşallah sağlıkla doğumu gerçekleşti kızı oldu çok şükür. Hiç korkma Allahın izniyle böyle durumlar olabiliyor normal. Her şey yolunda gidecek inşallah Rabbim sağlık versin şifa versin sana canım benim

İşte bende bundan korkuyorum:-/
Her seferinde 2 kat artıyordu diil mi değer .
Hiç bir belirti yok muydu ağrı falan?

Değerlerin iyi gibi görünüyor bence her şey yolunda. Enfeksiyon derken ben okumamıştım senin yazdığını crp kaç? ateş var mı
Şuan enfeksiyon tedavi edildi herşey normale döndü tekrar.
Söylediğim transferin 4. Günü oldu erken fark ettiğim için düşük dozda bir antibiyotikle tedavi yapıldı.
Yarın 18. gün yine kan vereceğim.
Değeler dış genelikte de 2 kat artıyormuş.
Hiç fark edilmiyormuş.
Allah yardım etsin bizlere tüp bebeğin her aşaması ayrı bir sınav..

Teşekkür ederim. Evet canım hematom deniyor. Şimdilik kesildi gibi kanama umarım devam etmez. Bugün o kanı görünce ömrümden bir 10 yıl gitti. Annelik, gebelik resmen delilik. Her anı kaygı ve stres dolu.

Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla evladını sana bağışlasın dinlen canım bu aralar

İşte bende bundan korkuyorum:-/
Her seferinde 2 kat artıyordu diil mi değer .
Hiç bir belirti yok muydu ağrı falan?

yok hiçbir belirtim yoktu
hatta o zaman doktorum ısrarla çağırmıştı beni muayneye
normalde muaynem 3 gün sonraydı
gittim ve o akşam ameliyata aldılar beni
yani sende böyle birşey sezinleseydi doktorun hemen çağırırdı

Ama doktorunun ısrarla çağırmasının bir nedeni olmalı canım.
Yani yavaş artan beta değeri yada midede bir ağrı yada kasıkta birşey.
İyice moralim bozuldu ya:-(

Çok çok geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun canım dinlen sürekli kalkma ayağa ihtiyaç harici.. bu günleride atlatsaydık allahın izni ile çok zor gerçekten. Rabbim hepimize zamanında sağlıkla doğum nasip etsin.benim lekelerim kahverengi bi geliyor bi kayboluyor.ama geçen cumartesi ilk defa kırmızı geldi dünya tepeme indi sanki şükür bi sorun yok ama . Daha beterinden korusun rabbim.mucizelerimizi bize bagislasin

Sorma canm ya bir atlatsaydık hayırlısıyla şu dönemleri. Stres sıkıntı sürekli. Sana da çok geçmiş olsıun. Ben de öğlen işyerinde tuvalete gidip kıpkırmızı kanı görünce şok geçirdim. İnşallah tez zamanda atlatırız.

Ben de Jimerdeyim
kime gidiyorsun canım ben selim bey e gidiyordum onda yumurta takibi yaptık 3 ay çatlatma iğnesi klomen işe yaramadı 2 ay ara verdim daha doğrusu vazgeçmiştim bunaldım sonra nuray hanım ı tavsiye ettiler şimdi ona gidiyorum daha bir kere gittim tahliller yaptı hormonlar güzel amh düşük çıktı cumartesi tekrar gidicez hızlı olmamız lazım dedi telefonda ne olacak bilmiyorum

Ben Suat Beye gidiyorum canım Tüp Bebek uzmanı eskiden Cenk Beye gidiyordum ama o da zaten Tüp bebek bölümüne yönlendirdi . Hayırlısı olsun tedaviniz

aaaa çok üzüldüm kuzum ya geçmiş olsun inşallah geçer kanamman bol bol dinlen yorma kendini

Ben Suat Beye gidiyorum canım Tüp Bebek uzmanı eskiden Cenk Beye gidiyordum ama o da zaten Tüp bebek bölümüne yönlendirdi . Hayırlısı olsun tedaviniz
sağol canım inşallah sanırım beni de suat bey e yönlendirir nuray hanım memnunmusun çok duydum ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…