Transferimin bugün 8.günü ne yapsam bilmiyorum test almamak için kendimi zor tutuyorum sizlerin bi önerisi varmı acaba hanımlar böyle stresli merak içinde olmak çok fena birsey

Beklemeni tavsiye ederim 10. günde belli olan bile olabiliyor. Umarım hayırlı haberler alırız senden de

Arkadaşlar günaydın, bir sorum olucak sizlere laparoskopi sonrasında ne kadar beklediniz transfer için?

canım geçmiş olsun.. çok şükür bebek iyiymiş ona sevindim ...Allahım sana bağışar inşallah .

Cnm bnm uzduysem affet lutfen. Senin için çok üzüldüm. Ama ben inanıyorum bi dahaki sefer hersey güzel olacak. Rabbim seninde mükafatıni verecek inş.

Estağfirullah kuzum olur mu öyle şey nasip herşey. Allahım razı olsun canım benim amin inşallah inşallah

Hayırlı ramazanlar canım ben hatırlayamadım yazdığını ama değerlerinin artışı gayet güzel korkmaktada haklısın ama bol bol dua ederek rahatlamaya çalış stres yapıp bebeğinide etkileme inşallah Allahın izniyle sıkıntısız devam eder hep güzel düşünmeye çalış gönlünce olsun herşey inşallah

Transferimin bugün 8.günü ne yapsam bilmiyorum test almamak için kendimi zor tutuyorum sizlerin bi önerisi varmı acaba hanımlar böyle stresli merak içinde olmak çok fena birsey

Canım kaçıncı gün embriyosu 5. günse bugün 9. günün oluyor en azından idrar testi yapabilirsin çıkıyor genelde 5. gün olunca pozitif sonuçlar alırsın inşallah

Canım benim çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyimiş stres yapma hiç bebeğini düşün güzel şeyler düşün bende çok okudum kanama alanı olanları ve çoğuda kapanıyor sağlıkla alıyorlar kucaklarına seninkide öyle olacak hiç korkma bol bol yat ve su iç Allahım böyle bir korku yaşatmasın bir daha hiç dualarımdasın kuzum

günaydın kızlar :) dün keseyi gördüm 5+4 olmuşuz çok şükür.. çok minnak şu an, iki hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah :))

İyi geldi bu haber sabah sabah :) Umarım sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin sağlıklı kucağına almak nasip olur

günaydın kızlar :) dün keseyi gördüm 5+4 olmuşuz çok şükür.. çok minnak şu an, iki hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah :))

Günaydın kuzum çok sevindim hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın hep böyle güzel devam etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride gör inşallah

Amin kuzum Allah razı olsun. İnşallah bununla geçmiştir de tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…