Amin kuzum Allah razı olsun. İnşallah bununla geçmiştir de tekrarlamaz.

Geçer güzel anne, geçer.
Benim de keseden bağımsız 11 haftada rahmimde 3 adet küçük kanama alanı tespit edilmişti. Doktor istirahat et dedi. İşe gitmeye devam ettim ama her fırsatta ayaklarımı kaldırıp dinlendim. Evde iyi ki annem vardı, hep dinlendim. Yaklaşık bir hafta sonra kontrole gittiğimde kanama alanlarından eser yoktu
lütfen olumlama yap

Ben de iyi düşünmeye çalışıyorum canım. Doktor yatak istirahati vermedi ama kendini de yorma dedi. Ben de işe geldim oturuyorum. Cuma günü kontrole çağırdı bakalım inşallah kanama alanı küçülmüş olur.

Canım kaçıncı gün embriyosu 5. günse bugün 9. günün oluyor en azından idrar testi yapabilirsin çıkıyor genelde 5. gün olunca pozitif sonuçlar alırsın inşallah
Evet 5.gün embriyo su çıkmazsa diye çok korkuyorum dün ve bugün leke geldi zaten kahverengi şuan çok tereddutteyim içimde neler oluyor diye

Günaydın KizlR topluca sormak istiyorum dün tırnak ucu kadar leke geldi kahve sayılır buğu sabah uyandım lavaboya çıktığımda geldi peçete batacak kadar ve yere 1 2 damla gidecek kadar bugün transferimin 9.günü ne oluyor bilemedim

Evet 5.gün embriyo su çıkmazsa diye çok korkuyorum dün ve bugün leke geldi zaten kahverengi şuan çok tereddutteyim içimde neler oluyor diye

Kuzum benimkide 5. gün embriyosuydu 9. gün evde test yaptım 5 saniye içinde ikinci çizgi çok belirgin çıkmıştı hemen o günde kan verdim 156 çıktı ve transferimin 13. günü benimde lekelenmem oldu bence eğer test yaparsan inşallah pozitif çıkarsa söyle lekelenmeyi doktoruna iğne veriyor kesiyor o hiç korkma genelde yerleşme lekesi oluyor onlar bol bol su iç ve yat güzel sonuçlar al inşallah canım benim

günaydın kızlar :) dün keseyi gördüm 5+4 olmuşuz çok şükür.. çok minnak şu an, iki hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah :))
Tebrik ederim inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın. 2 hafta sonra gittiğinde bebeğin ne kadar çabuk büyüdüğüne inanamayacaksın. Ben 5+2 de nokta görmüştüm. Kesenin toplam boyu 1cm di fakat 2 hafta sonrasında kalbinin atışı ekrandan görünen 1.5 cm bir çekirdek gördüm ve inanamadım. Sevinçten ağlıyor insan inşallah burda bulunan bu kadar emek verip kalben isteyen insanların bu mübarek aylarda Allah’ım yüzleriniz güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…