Ay inşallah canım ya :) merakla bekliyorum zaten :))) Amin Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

benmkinden yuksekmis bnm 12.gün 30.40 15.gun 73.78 18.gun 128 olmuş bugün tekrar verdim. Benm bugün 5+5 oldu adetin son günündemi sayılıyor?
Karından keseyi gördüğüm gün 2000'i bulmuştu beta hcg değerim.
Bebeğin haftası son adetin ilk gününden itibaren sayılıyor. Ben de ona göre hesaplıyorum. Aslında tüp bebek tedavisinde transfer gününden 15 gün öncesini esas almak gerekiyor.

Evet tek embriyo transfer edildi.Bazı arkadaşlarda 5 günlük embriyo bölünmez diyorlar. Bakalım bu gün yine test vercem artış mitarı da belli olucak galiba.
canım benim hcglerde bu gebeliğimde yüksek gidiyor ama tek kuzu var bende 1211-3224 iki gün arayla hcg değerlerim

ondan karından bakılmış demekki. O zaman ilk gundense bnm 6+1 oluyor.

canimm tedavin hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsinn

Arkadaşlar benim de dün 6 yumurtam toplandı pazar günü transferim var dua edin nolur. Hastaneden de aramadılar bi meraktan ölüyorum kaçı döllendi acaba niye aramadılar olmadı mı diye of
beni akşam 4'te aramışlardı. Meraktan göbeğim çatlamıştı. Neyse ki 7 yumurtanın hepsi döllenmişti :) darısı başına inşallah güzel haberler alırsın.

beni akşam 4'te aramışlardı. Meraktan göbeğim çatlamıştı. Neyse ki 7 yumurtanın hepsi döllenmişti :) darısı başına inşallah güzel haberler alırsın.
Ay gözünüz Aydın Maşallah inşallah benimde öyle olur dakikalar geçmiyor sanki Allahım utanmasam ben arıycam noldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…