Arkadaşlar benim de dün 6 yumurtam toplandı pazar günü transferim var dua edin nolur. Hastaneden de aramadılar bi meraktan ölüyorum kaçı döllendi acaba niye aramadılar olmadı mı diye of

Canım maşallah inşallah yavrunda sımsıkı tutunur sana bazen öyle yapabiliyor merkezler içini ferah tut güzel düşün ki güzel olsun Allahın izniyle inşallah

Kızlar 3 dondurulmusum var benimde. Transfer için adet dönemi bittiğinde gel demisti doktorum. Opu dan 10 gün sonra kahverengi tarzında lekelenmelerim var 2 gündür. Regl olacakmıyim bu ay merak ediyorum. Sizin bu dönemde adet duzensizlikleriniz oldumu

sağol canım inşallah sanırım beni de suat bey e yönlendirir nuray hanım memnunmusun çok duydum ismini
Ben negatif sonuç alsam da memnunum çok doktorumdan şimdi daha tedavinin başındayız o yüzden negatif gördüm diye hastaneyi ya da doktoru kötüleyemem ama çok güleryüzlü kendi de ekibi de hayırlısı olsun senin için de.

Evet kuzum işlemlerden ve kullanılan ilaçlardan dolayı düzeni ve günü değişebiliyor hiç endişelenme

Yok canım benim çok şükür şuan tek sıkıntım miğde bulantısı sen nasılsın iyi misin

Çok şükür kuzum Allahım yaşatmasın bir daha hep böyle sıkıntısız devam etsin mide bulantıların da kısa zamanda kesilir inşallah İyiyim bende şükür kuzum toparlanmak zorundayım inşallah tekrardan nasip olur o güzel duygu

Canım inşallah çıkar ama test yapmaktan çok korkuyorum ya çıkmazsa diye ama yarın sabah yapayım diye düşünüyorum dinlenme firsatım hiç olmuyor malesef sabah 9 gece 12 çalışıyorum sadece transferimin ilk günü dinlenebildim bakalim neler oldu teşekkür ederim içime şu serpiliyor tavsiyelerinizle yoksa tek Başıma kafayi yiyecek gibu oluyorum

Ya herkesin sorununa derdine yetişebilen hep pozitif yorumlar yapan harika birisin Dlk2606 herşey güzel gönlüne göre olsun

Canım benim zor süreçlerden geçiyoruz hepimizin desteğe ve güzel şeyler duymaya ihtiyacı var o yüzden ben hep burdayım ve elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım Rabbim her birimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allah razı olsun kuzum benim amin seninde diğerlerininde herşey gönüllerince olsun

Kızlar ptesi transfer olmustum. Dün akşam saatlerinde igne batması oldu çok korktum sağ tarafimda. Bugunde göğüslerime sizi geldi gitti. Bu iyiye işaret mi acaba. İnşallah bebisim benimle kalır.

Canım benim öyle batmalar çok normal hiç endişelenme 4. günden sonra bendede olmuştu batmalar kişiden kişiye değişiyor hiç belirti arayıp strese sokma kendini hep güzel düşün en büyük etken pozitif olmak emin ol hayırlı güzel sonuçlar al inşallah

Biliyorum canım bende eşimin tüm ısrarlarına rağmen yapmamıştım ama 9. gün birden cesaret geldi yaptım. Zaten bir anda karar veriyorsun yapmaya sende yarın yaptığında o 2 çizgiyide görürsün inşallah lekelenme korkutmasın seni hiç. Dinlenememene üzüldüm kuzum baya çok zamanlı çalışıyorsun Allahım sana bağışlasın bebeğini bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…