Dlk2606
Çok teşekkür ederim bende sizin dediğiniz gibi yaptım .elden dua etmekten başka bişey gelmiyor.
Cevap cerdiğiniz için teşekkürler.

Dlk2606
Çok teşekkür ederim bende sizin dediğiniz gibi yaptım .elden dua etmekten başka bişey gelmiyor.
Cevap cerdiğiniz için teşekkürler.

Aynen öyle canım hayırlısı olsun hakkında inşallah son durumları haber et bizlerede ne demek canım rica ederim

Tsk ler cnm. Haklisin belirti arama mak lazım ama işte elimizde değil. Zor süreçlerden gectigimiz için illa ki acaba mız oluyor. Rabbim hayirlisiyla hepimize sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin. Güzel ve moral verene yorumların için ayrıca minnettarim. Çok destek sin herkese. Allahım güzel gönlüne göre versin.

Amin inşallah hala az az lekeler geliyor kahverengi hala yarın sabah yapacağım inşallah tutulmuştur

Aynen öyle kuzum bende söylüyorum böyle ama transferden sonra en ufak bir şeyde düşünmeden edemiyorum. Sen hep güzel şeylere yor hepsini kuzum hayırlısı olsun inşallah hiç kötü düşünme Amin inşallah canım benim Allah razı olsun seninde Rabbim gönlüne göre versin kuzum

transferden beri hafif kasık ağrım var ama bugün biraz daha arttı sanki
4. günüm

Canım çok normal o ağrılar ilaçlardan da kaynaklı olabiliyor bende de oluyordu ara ara 4. günden sonra dahada artı ve vajinal bölgede de batmalar olmaya başlamıştı inşallah bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur pozitif sonuçlar alırsın inşallah

Amin inşallah hala az az lekeler geliyor kahverengi hala yarın sabah yapacağım inşallah tutulmuştur

İnşallah kuzum inşallah az az ve kahverengi olduğu sürece pek sıkıntı olmuyor kuzum eve gidince yat dinlen hemen ayaklarının altına yastık koyarak ve gün içerisinde bol bol su içmeye çalış inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere

Oh oh maşallah kuzum benim çok sevindim hepsi çok çok kaliteli olsunlar inşallah Evet canım benim kızarıklıklar çok normal o kadar iğne birde cilt hassas olunca daha fazla kızarıyor benim sonradan morarmıştı ama çabuk geçiyor hiç merak etme

hayır kuzu bn istanbuldayim pki bizim tüp bebek olduğu için ilaçların devamını onlar mi söyluyor
Tup bebek dr.un a belli süre gitmen gerekebilir.bizimki kese görünce estrofem biraktirmisti.kalp atışları duyuldugundada progesstan iğne i biraktirmisti.ve o gün kan sulandırıcı iğne için trombofili paneli testi istedi oda 1 haftada cikti. Genetikte pıhtılaşma olmadigindan igneyide biraktirdi.. sonrası kadın doğum dr.u ma geçtik.tuo bebek dr.u ile isim bitmiş oldu.

Kızlar bugün transferimin 8.günü çok fena gazım var bu süreçte sizlerde de gaz olmuşmuydu

Evet kuzum hemde aşırı vardı bende transferin 5. gününde başladı pozitif aldıktan sonrada hep devam etti yediklerine dikkat et bol su iç kuzum ilaçlarda yapıyor maalesef

Evet kuzum hemde aşırı vardı bende transferin 5. gününde başladı pozitif aldıktan sonrada hep devam etti yediklerine dikkat et bol su iç kuzum ilaçlarda yapıyor maalesef
Dlk2606 canım inan mahvetti beni bilsen de meyve et yoğurt bu sıralar çok enginar yedim bilmiyorum hangisi yaptı

Dlk2606 canım inan mahvetti beni bilsen de meyve et yoğurt bu sıralar çok enginar yedim bilmiyorum hangisi yaptı

Bazen meyvelerde yapabiliyor kuzum ama sen kesme yemeye devam et onları ondan da olabilir belki kuru kayısı yemeye çalış o biraz rahatlatıyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…