iyim kuzum bugün tekrar kan verdim. Çok sevindim kuzu hayırlısı olsun normal kızarması kuzum bebimde olmuştu yumurtanın catlamasini engelliyor

Ben Suat Beye gidiyorum canım Tüp Bebek uzmanı eskiden Cenk Beye gidiyordum ama o da zaten Tüp bebek bölümüne yönlendirdi . Hayırlısı olsun tedaviniz
bende jimerdeyim. özer beye gidiyorum. ayten hanımı tanıyorsunuzdur çok tatlı çok iyi biri.doktorumdan da çok memnunum.

anladım kuzum benimde aklımda o kaldı başka dooktra gidince ilaçlar nasıl olacak diye beni aydınlattın Sagol pazartesi gidince konuşurum iyice dr inşallah sağ sağlım haylisiyla sağlıklısıyla doogar bebişlerimizzzz bugün eczacılar hamile oldugumu duyunca çok sevindiler allah herkese versin dedim bi çalışanında olmuyormuş kızlar aminnnnn diye bağırdılar benim mutlululuguma bi başka seviniyor buda beni mutlu ediyor iyiki varsınızzzzzz

Canım benim çıktımı sonucun kaç olmuş değerin
yok kuzum sağlık ocağında verdim akşama çıkar yada yarına busefer özelde vermedim özeller uçmuş resmen bide benim ilaçlar ateş pahası resmen aslında tüp bebek cook pahalı bare ilaçları uygun olsa

İyi yapmışsın bencede kuzum valla maddi olarak herkesi çok zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun bebişinde kısmetiyle gelsin inşallah sağlıklı bir şekilde kuzum benim

İyi yapmışsın bencede kuzum valla maddi olarak herkesi çok zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun bebişinde kısmetiyle gelsin inşallah sağlıklı bir şekilde kuzum benim
aynen kuzu allah yardımcımız olsun.rabbim herkese sana damlaya isteyen herkese versin.insallah hepimizin bebekleri kkismetiyle gelir kuzum

Amin canım bende hep diyorum kimsenin özelliklede isteyenin evini rabbim evlatsiz bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…