Evet galiba hasar düşmedi canım ya

Herhalde canım. Çok yorgun hissediyorum. Böyle bi sonuç beklemiyordum. Yıkıldım.
Canım ya üzülme bidahakine çok daha iyi yerde yaparsın. Erkek kaynaklı olunca labaratuvar ve embriyolog çok önemli. İstanbul’a gitme sansın varsa Acıbadem maslak’ı öneririm. Allah yardımcın olsun canım..

Amin canım. Eve geleli üç saat oldu tişörtümü ters giymişim şimdi fark ediyorum.

Şişli Memorial çok duydum ama İstanbul’a gidemeyiz. Keşke imkan olsa
Canm ANKara’da yaptıracaksınız kesinlikle Centrum’un embriyologu ve labaratuar ekibi çok iyi. Haftasonları beyaz tv’de recai pabuçcu ve merkezin diğer doktorları ile embriyoloğu program yapıyorlar. İzle istersen belki karar vermene yardımcı olur.
Ayrıca bizim de erkek kaynaklıydı ve toplanan 7 yumurtamın yedisi de döllendi 6 tanesi 5.güne kadar geldi. 1 tane transfer edildi ve ilk denememde tuttu. Şuan dondurulmuş 5 tane iyi kalite embriyom var. Dondurma işlemini de ilk 1 yıl ücretsiz yapıyorlar. Diğer merkezlerin hepsi embriyo başı ücret alıyorlar. Ayrıca rapor çıkarma imkanınız varsa rapor da geçiyor.

Evet canım ilk orayı düşünüyorum. Muayene ücretleri falan nasıl ? Her gidişte randevu mu alıyorsun? Yoksa Başkent’te sabah erkenden gidiyorduk sırayla idi.

Amin canım inşallah yüzlerimiz güler hepimizin
Transferimin ptesi yi sayarsak 3.günü . Dün igne batması oldu bikaç saniyelik.bugün pek bişey hissetmedim. Açaba bebisim benimle midir. Çok tedirginim ve Üzgünüm sanırım bu defa da olmuycak bazen çok umutlaniyorum bazende hayal gibi geliyor. Ne zormuş Allahım yardım et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…