Oyy kuzucum dur bakalım hemen pes etmek yok öyle sabret inşallah olumlu sonuçlanır ağrılar batmalar çok normal olması gereken yani. Bazen tutunurken de batmalar olabileceği söyleniyor hayırlısı inşallah moral bozmak yok. Bir de transfer günü sayılmaz ertesi gün 1.gün sayılır

Tsk ederim. Ne güzel insanlarsiniZ dilek sen ve ismini bilmediğim diğer arkadaşlar. Allah sizden razi olsun. İnş hepimiz buraya bi gün mutlulugumuzu yazariz.

Sanırım bn hemen hamilelik belirtileri yaşamak istiyorum ama herkes böyle deilmi o kadar zor süreçlerden geçiyoruz ki... her ne kadar bi gün olacağına inansamda bazen öyle bi noktaya geldim ki.. Rabbim dedim dua ettim. İnşallah bu mübarek ayda bizi de sevindirir.

Kızlar muayeneye gittim rahim temizlenmiş başlayabiliriz dedi dr estofem kullanmaya başladım günde 2 tane dedi, arife günü transfer yapıcak
Kızlar muayeneye gittim rahim temizlenmiş başlayabiliriz dedi dr estofem kullanmaya başladım günde 2 tane dedi, arife günü transfer yapıcak
Canim hayırlı olsun. Inş olumlu sonuçlanır. Sen dondurulmuslarla mi transfer yaptircaksin. O sebeptenmi regl dönemi beklendi

Canım transferden sonraki bekleme süreci gerçekten zor. Hem zaman geçmiyor hemde çok gel git yasıyoruz. Ben bazen kesin tutmadı diye ağlıyordum. Çok umutsuzdum moralim hep bozuk çok stresliydim. Transferden sonra hatta bir ara o kadar sancım oldu ki adet olacam sandım onun dısında hiç belirtim olmadı. Çok umutsuz bakıyorken test sonucum pozitifti. Güzel düşün güzel olsun canım

Kuzum rabbim korusun melegini gecmis olsun bol bol uzan ablamdada olmustu hep yatti 20 gunde gecti

Bende bu ay tüp bebekan tedavisi gördüma bugün negatif sonuçla yıkıldım istanbul emsey Hospital da sirf tedavi için almanya dan istanbula gitmiştik tam 3 buçuk hafta kaldik ama malesef tutunamadı embriyolarim 2 tane transfer olmuştu

Belirti araman normal ama benim bildiğim belirtiler için çok erken olduğu hamileliğin birinci ayında başlıyor belirtiler tabii biz en ufak bir işareti olumlu olumsuz değerlendirip kendimizi yıpratıyoruz en iyisi akışına bırakmak. Senden de olumlu sonuç gelecek gibi inşallah yanılmam

Amin cnm insallahhh merakla ve duayla bekliyorum guzel haberlerinii
Saol hilalim umarım iyi haber verebilirim. Bu defa 5.güne bekleticekmiş daha önce hiç 5.güne denenmemişti ayrıca embriyoskop pgt ve cgh yapılacakmış. Bu ay yumurta az 3 tane toplansa ne ala ısrarla bana 1 2 tane yeter dedi ama bu işlemlere dayanacaklarını sanmıyorum nedense gerçekçi olmak lazım ama kısmet tabii nasip..

Allah büyük kuzum bir daha ki denemede olur belki hemen yıkılmak olur mu. İlla hemen olacak diye beklememek lazım kaç tane deneyip sonunda tutan hamile kalan var lütfen pes etme. İlk denemense normal. Başka tetkikler yapılır sorun bulunup ona göre hareket edilir bir daha ki denemende.İnşallah olacak sabır

Kızlar hepinize günaydın dün benim doğum günümdü transferimin de 8.günü test yaptırdım negatif çıktı dün geceden beri ağlıyorum gözlerim kapandı kendimi olumsuza da hazırlamıştım güya ama olmuyormuş insan yıkılıyormuş

Kan testi mi yaptırdın canım 5.gün embriyosu mu
Transfer gününü saymadan mı 8.günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…