Maşallah kuzum benim Allahım hayırlısıyla keseyide kalp atışınıda duymanı nasip etsin hep böyle güzel devam etsin En son ne zaman vermiştin bundan önce
çok Sagol kuzum allah razı olsun. Amin inşallah rabbim herkese nasip etsin.♡ kanamam olunca pazar günü vermiştim kuzum

Selam kızlar yarın dr a gideceğim adetim hala lekelenme şeklinde ama dün başladı pko olduğum için adetlerim düzensiz kaçırmak istemiyorum o yüzden yarın dr a gideceğim. Adetin üçüncü günü olacak çünkü bu bir regl ise

Dr ne der başlayalım mi bu adet değil mi kist mi var der panikteyim

Canım bende Çukurambar Novaart Tüp Bebek merkezinde yaptırdım özel düşünüyorsa eğer kesinlikle öneririm 2 defa yaptırdım ama memnunum hala doktorumdan bırakmak istemiyorum hiç 3 de olsa 4 de olsa orda yaptırırım. En son İstanbul'da araştırıyordu sanki kuzum

Sinemler karıştı canım bu başka arkadaşımız:))
S Sinemisis bunları not et lütfen. Çok sağol dilekçigim

Ben de centrum’u önermiştim kendisine özelden. İnşallah tedavisi bu kez güzel sonuçlanır.

Centrum Recai Pabuçcu olabilir. Kendisi çok tecrübeli ve başarılıdır bildiğim kadarıyla. Nova art ta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…