Evet kan testi yaptırdım 3.gün embriyosu transfer gününü saydım neden saymıyayım ki moralim çok bozuk

Evet kan testi yaptırdım 3.gün embriyosu transfer gününü saydım neden saymıyayım ki moralim çok bozuk
Birincisi transfer günü sayılmaz ertesi gün 1.gündür yani kan testini 7.günde yaptırmışsın olacak iş değil. İkincisi 5.gün embriyosu bile 7.günde kanda belli olmaz ki sen 3.gün embriyosu ile 7.gün test yaptırıyorsun bir sabır arkadaş dr lar neden 12.günde yapılsın diyor acaba. Bekle 12.gün tekrar yaptır kan testini en azından belki değer yükselecek olur çok erken daha. Kaç çıktı değerin

Hiçbir şey çıkmadı 5 'in altında dün geceden beri uyumuyorum bu akşam eşimin dayısına davetliyiz ben dün akşamdan beri ağlamamı durduramıyorum ben bu gözleri nasıl indiricem bilmiyorum evet haklısın erken yaptım belki ama çok düşükta olsa bir değer çıkmaması normalmi

Evet normal çünkü kana karışmaz daha. Seni umutlamdırmak istemem ama bi taraftan da olanı söylemek zorundayım daha belli olmaz kana karışmaz canım

Bir doktorun videosunda seyrettim dün gece 8 günden sonra kana karışıyormuş bir hata yaptım çok erken yatırdım arkadaşım en azından yaptığım hata buradakiler e örnek olur kimse bu hataya düşmez şuan tek sorunum ağlamamı durduramıyorum

Önce bir sakin ol kendine gel istersen çık biraz dışarı hava al. Bekle ve 12.gün testini yaptır. O zamana kadar da lütfen sakin ol ve dua et sabret herşeyin hayırlısı ayrıca olmazsa da bir daha denersin herşeyin sonu gelmedi ya böyle kolay mı pes ediyorsun sen. Hadi hamileysen napacaksın sen kalp atışını duyana kadar çıldırırsın demekki şimdi unut hepsini kendine gel şükredecek çok sebep var inan

Sağol kalbi güzel arkadaşım inşallah bu göz yaşlarım adım gibi sevinç göz yaşlarım olur doğru söylüyorsun şimdi bir düş alayım sonra yürüyüşe çıkayım biraz bu arada sen ıstanbuldamı oturuyorsun

Kuzum baya erken yaptırmışsın 3.gün embiriyosu çıkmaz 5.günde bile 10.gun falan çıkıyor biraz sabır etseydin kuzum ben 2 transferimde bile bekledim 12.gune kadarrr biraz geçsin tekrar yaptır keşke dayısı gilede gitmeseydiniz bişey fln olur ağır kaldırılsın bebeğe bişey olurr♡♡

Heh şöyle canım ya oo ben 5.denememdeyim ben bu kadar bitirmedim kendimi ne yapalım nasipte ne varsa onu yaşıyoruz kimin ne olacağı belli olmaz eğer anne olmak varsa nasibinde zaten olacaksın ben ankaradayım ist olsa beraber yürürdük

İlk baştan itibaren yanımda oldun ve birlikte devam ettik onca sayfa iyi ki varsın kuzum canım benim
tabiki olucam Kuzum benim siz benim en büyük destekcimsiniz iyiki sizin gibi insanlar tanımışım ilk günden beri beraberizzz sende iyiki varsın damlacımmm♡♡♡♡

transfer günü sayılmaz. Ertesi gün 1.gün oluyor. Ayrıca 3.gün embriyosunda 6.gün test için çok erken. Benim 5.gün embriyosunda 7.günde çıkmıştı senin en erken 9.günde çıkar. Ki bazılarında onda bile çıkmıyor 12.günde çıkıyor. Boşuna kendini harabetmişsin.

Eğer benim sonucum 12.günde değişirse buraya bizden sonra gelenlere ders olur benim yaptığım hata canım benim eşimin tarafı biraz tuhaf gitmesek küserler mutfağa falan sokmuyorlar zaten kızları falan var çay almaya bile kalkmıyorsun ben şimdi gözlerimin işini indirmeye çalışıyorum demlik poşet çayı sıcak suya koyup ılıyıp gözlerime koyuyorum duştan sonra tekrar yapıcam sonra biraz yürüyüş akşama kadar iner inşallah sağol kuzum desteğin için

Kuzum bizde 2 ay sonra eşimin yeni projesi için kırıkkaleye gidicez ankaraya çok yakın olduğu için ankara da oturma ihtimalimiz de var ara sıra sıfır eşyalı dairelere bakıyorum gelirsem belkide tanışırız nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…