Önerileriniz için teşekkürler. 5. Güne gidemedi embriyolar. Mikroçip ve embriyoskop uygulandı ama olmadı
Canım yaa inşallah bir sonraki denemende her şey yolunda gider. Benimde 5. güne kadar bekleteceğini söyledi hulusi hoca pgt cgh yapılacakmış yumurta sayım az ve bende 5.güne gidebileceklerini sanmıyorum seni çok iyi anlıyorum elden bir şey de gelmiyor. Problem eşinde miydi

Ankara’da laboratuvarı iyi bir yer arıyorum açıkçası. Doktorumdan memnundum ama labaratuvarı iyi değil sanırım
Bende lab iyi olduğunu duydum başkentin daha öncede yetersiz lab şartları diye duydum kafam karıştı açıkçası. Centrum iyi diye biliyorum

Bilemiyorum canım iki deneme yaptım Başkent’te. Artık eşimde orda denemek istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım
İlkinde de mi aynı problem oldu yani 5.güne gelemediler. Kaç yumurta toplanmıştı ilkte. Bence öncelikle eşinin problemiyle alakalı iyi bir merkez bulmak lazım yani ona yönelik tedavi uygulanmalı. Senin değerlerinde önemli tabii amh fsh lh..gibi

Herhalde canım. Çok yorgun hissediyorum. Böyle bi sonuç beklemiyordum. Yıkıldım.
Elden bir şey gelmiyor canım maalesef bende çok üzüldüm adına. Benimde başkentte 2 tane iyi kalite transfer edildi ama olmadı maalesef şimdi tekrar başladık ve içimden geçen ses yine olmayacağını söylüyor benim 5.denemem artık yıldım. Akışına bıraktım olumsuza alıştık artık o yüzden sallamıyorum. Eşin dr a göründü mü hiç başka bir yerde

amh 3 fsh 8 ıh 5.4
İlkinde 5. Günü beklemeden transfer yaptılar. (Çünkü kiminle konuşsam ilk tedavide 3 gün transfer yapılıyor Başkent’te)
Bugün doktorum sende problem bulamıyorum dedi.

amh 3 fsh 8 ıh 5.4
İlkinde 5. Günü beklemeden transfer yaptılar. (Çünkü kiminle konuşsam ilk tedavide 3 gün transfer yapılıyor Başkent’te)
Bugün doktorum sende problem bulamıyorum dedi.
Değerlerin çok çok iyi. Şunu belirteyim embriyolarının 5.güne gidememe sebebi lab alakalı değil eşinle alakalı. Embriyo 3.güne tamamen yumurta kalitesine göre ulaşır 5.gün e ise erkek dna ları devreye girer bölünme kalite ona göre değişir. Dna hasarı olduğu için ilerleme sağlanamaz bu nedenle 3.gün transfer edilmesi saçma zaten

3. Gün transfer edildiğinde bilmiyorduk DNA hasarını.( o zamanda 10 yumurta toplanmıştı 6 tane embriyo vardı) Doktorumuz tutmayınca DNA hasarı baktırın dedi. Baktırdık% 40 çıktı. Üç ay takviye kullandı. Bugün doktorumda öyle dedi sperm kaynaklı olabilir. Ben de dedim ki hasar % 3 e düştü. İçeriğini bilemiyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…