Tsk ederim cnm içim rahatladı. İnş hepimiz yavrulari mızı kucagimiza alırız. Hep dua ediyorum bi yandan da korkuyorum. Rabbim korktugumuza uğratmasin inş.

İnşallah cnm Rabbim en yakın zamanda bana da sana da herkese nasip etsin ins.mis kokulu yavrularimizi kucagimza alıp kokla
Yip büyütmek nasip olsun.

Anatolia da mehtap polat doktorum. Çok memnun kaldım 2 deneme 2 si de pozitif çok şükür

Kısmet canım benim tabiki isterim yeter ki iyi ol kendini iyi hisset biz burada neden varız birbirimize destek olalım yardım edelim diye canım benm kendini toparla

İnşallah. Hastanedeyim ama stres var ben adet olmayı beceremedim gibi ama mecburen yine de dra geldim. Bu ay iptal diyecek diye korkmaktayim.
1 ay daha beklersin canım ne olacak yeter ki sağlıkla olsun adet kanaman düzelince olsun önemli olan o. Ama belki de başlatır du bakalım

Canim benimm embriyoskopta sansin artiyo embriyo surekli acilmiyo kapali ortamda kamerayla takip ediyolar benim de hic 5.gune gitmiyordu. Ama bitane cok kaliteli kalmisti biliyosun. Tek gicik olan sey aramalarini beklemek hergun haber alamamak. Bi tane olsun tutunsun tek insallah guzel olcak ben inaniyorum. Ama teze transfer yaptirma bekletsinler dinlen iyice ilaclar ciksin bi vucudundan. Dedigin islemlerin ne kadar tutcani soylediler mi. Pgt genetik sanirim onu biliyorum digeri nasil biseymis. Ne zaman olcak toplama. İlaci az mi kullandi da az oldu folikuller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…