düzelecek 12gune değerin firliycak daha erken kuzum inşallah pozitif alcaksn korkma o zaman kendini yorma sakın ♡

İlaç aynı yine yüksek doz. Solda 2 tane 13mm de kaldı sağda var 3 4 tane ama 3 tane anca toplanır. Cgh embriyonun tüm kromozomlarına bakılıyor detaylı daha kapsamlı. Bakalım sağlıklı gelecek mi 5.güne gidecek mi görecez nasip. Bir de ücreti konuşmadık embriyoskop ne kadar ooo battık pgt cgh derken

tugken cnm günaydın sen Acıbadem Maslak'a mı gitmiştin değil mi? kafama göre doktor bulamadım hala ve iyi doktora görünsem iyi olacak. Sende olmuştu ya sıvı birikmesi bende de oldu yavaş yavaş gectı gıbı ustune bır de ıdrar yolları ıltıhabı olmuşum.Üst üste hamılelıkler fln kanım da azalmış cok ıyı bı doktor arıyorum açıkçası.
Kızlar Istanbul Avrupa yakasında onerebılecegınız bı doktor var mı? Hem rutin kontrol hem tüp bebek için.Acıbadem Atakent e yakınım özellikle orası için öneride bulunan olursa çok sevinirim

S Sinemisis Canım merhaba öncelikle negatiflerinize çok üzüldüm ve en son embriyolarınızın gitmesine tabiki senin için hayırlısı böyleymiş Allahım en kısa zamanda en güzel en hayırlı bir şekilde nasip erder inşallah. İnsanın gerçekten hem maddi hemde manevi olarak gücü kalmıyor bende 3. denememi yapacağım Allahın izniyle kendimi toparlayınca Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben hastanemden çok memnunum laboratuvarı ve başarı oranıda yüksek bir yer özel ama rapor çıkartabiliyor doktor daha uyguna geliyor tekrar deneyeceğin zaman görüş derim. Herşey gönlünce olsun inşallah

Canım benim sakın öyle kötü düşünme bende 2. denememde biranda mutlu olup biranda üzülüyordum ama hemen toparlıyordum kendimi olacağına inanıyordum hep pozitif düşünüyordum dua ediyordum ve hemen ferahlıyordum sende öyle yap güzel düşünki güzel olsun kuzum benim hiç merak etme Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın inşallah

Tsk ederim. Ne güzel insanlarsiniZ dilek sen ve ismini bilmediğim diğer arkadaşlar. Allah sizden razi olsun. İnş hepimiz buraya bi gün mutlulugumuzu yazariz.

Allah razı olsun canım benim sende öylesin. Amin inşallah inşallah

Sağol canım benim. Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Çok destek oldunuz. Üzüntüm tabi ki devam ediyor ama elden de bişey gelmiyor.

rabbim yavrunu sana bağışlasın bir daha göstermesin canım kesilmesine çok sevindim maşallah

Kızlar muayeneye gittim rahim temizlenmiş başlayabiliriz dedi dr estofem kullanmaya başladım günde 2 tane dedi, arife günü transfer yapıcak

Canım benim hayırlısı olsun inşallah çok güzel bir günde transferin olacak Allahım güzel sonuçlar almanı da nasip etsin inşallah

Canım senin hangi hastaneydi. Yazdıysanda kusura bakma kafamı hiç toplayamıyırum

Canım ne desem boş üzüntünü hiçbirşey hafifletmez ama güçlü olmaya çalışıp pes etmemelisin inşallah bir dahakine nasip eder Allahım senin için hayırlı olan buymuş ben inanıyorum bir yerlerde bizi bekliyor yavrularımız sadece biraz zamana ve sabıra ihtiyacımız var. Allah yardımcın olsun

Canım hayır sakın böyle ümitsizliğe kapılma çıkmayabilir tabikide zaten kana yeni geçmiş oluyor test gününde direk kan ver üzme kendini kuzum Allahtan ümit kesilmez çok var burada idrarda çıkmayıp kanda çıkan. Allahım hayırlısını versin inşallah canım benim dualarımdasın

Evet kan testi yaptırdım 3.gün embriyosu transfer gününü saydım neden saymıyayım ki moralim çok bozuk

Ha canım kan testi mi yaptırdın idrar sandım bende transfer günü sayılmaz kuzum hiçbir zaman ve 3. gün embriyosu için çok çok erken kuzum hiç canını sıkma sen güzel düşünmeye çalış çünkü erken gerçekten daha canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…