Sağol canım benim. Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Çok destek oldunuz. Üzüntüm tabi ki devam ediyor ama elden de bişey gelmiyor.

Canım benim bir faydamız olduysa ne mutlu bize. Ama çabuk toparlanmaya çalış canım başka şeylerle oyala kendini inan biraz olsun rahatlayacaksın. Allahım korktuğumuzu yaşatmasın hiçbir zaman inşallah

Canım senin hangi hastaneydi. Yazdıysanda kusura bakma kafamı hiç toplayamıyırum

Yok canım benim ne kusru Ankara Novaart Tüp Bebek Merkezi benim ilk denemem kimyasal oldu ikincide pozitifti 10 gün önce düşük yaptım maalesef :/ Ama çok memnunum doktorumdan da hastaneden de erkek faktörlü bizimkide

Yok canım benim ne kusru Ankara Novaart Tüp Bebek Merkezi benim ilk denemem kimyasal oldu ikincide pozitifti 10 gün önce düşük yaptım maalesef :/ Ama çok memnunum doktorumdan da hastaneden de erkek faktörlü bizimkide
Galiba erkek faktörü daha zor tüp bebek için. Allahım sabır versin hepimize. Ücretler ne kadar tutuyor muayene ücretifalan.

Canim merhaba yok kuzum ben ankara başkentte yaptırdım. Keşke yardımcı olabilseydim.idrar yollari enfeksiyonu zor gerçekten allah yardımcın olsun.bol su iç . kaan hocaya geldiniz mi .

Galiba erkek faktörü daha zor tüp bebek için. Allahım sabır versin hepimize. Ücretler ne kadar tutuyor muayene ücretifalan.

Aslında tam tersi kuzum erkek faktöründe tüp bebek tedavisi başarı şansı daha yüksek diye duydum ben hep doktorlardan. Allahım nasip ettikten sonra her türlü olur tabi. Muayene ücreti yok canım ilk görüşmede ücretsiz sadece eşinden test isterse bir ücret ödüyorsun tek seferlik oda fazla bir miktar değildi diye hatırlıyorum İlaçlar için rapor çıkarmıştı bana doktor toplam 1600 falan ödedim transfer ve yumurta toplama 6500 dü zamlanma olmadıysa dondurma işlemide 1500 canım. Ama hoca bazen daha da indirim yapabiliyor çok iyiler ikiz doktorlar gazi hastanesindelerdi senelerde daha sonra böyle bir merkez açtılar kendilerine Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah

Canim merhaba yok kuzum ben ankara başkentte yaptırdım. Keşke yardımcı olabilseydim.idrar yollari enfeksiyonu zor gerçekten allah yardımcın olsun.bol su iç . kaan hocaya geldiniz mi .
Canım benim yardımcı oluyosun ztnBenim iyice devreler yanmış ben seni istanbulda sanıyorum nedense Kaan Hocadan haber bekliyorum cnm hala aramadılar.Bugünde aramazlarsa yarın arıcam asistanını sanırım haftaya kaldık bekle bekle geçmiyor zaman.

Sağol canım benim. Biraz maddi sıkıntı çekiyoruz. Bakalım olmadı kredi çekicez. Centrum ve Novaart la görüşmeye gidicem. Bakalım inşallah bu sefer pozitif sonuç alırız. İsteyen herkes

Inşallah ararlar canım. Bu yolda çaba harcayan emek veren herkesin rabbim emeğinin mükafatını versin. Sen daha önce hamilelik yaşamış birisin.sagliksizda olsa bu durum tup bebek dr.lari için çok güzel bir durum.bana dr.um ole demişti.mutlaka seninde olacak canım.

Bana da öyle diyorlar ama insan üzülüyor işte ister istemez. Ben iyiyim gene de eşim çöktü üzüntüden. Ona üzülüyorum çok Rabbimin bildiği var elbet tek dayanağım o ztn.

Kızlar selam, bende pıhtılaşma eğilimi cıktı. Acaba tüp bebekte sulandırıcı iğneye ne zaman başladınız? Transferden önce mi? Sonra mı? Yoksa opudan bile önce mi?

Amin cnm inşallah. Rabbim tüm bekleyenlere bu mübarek ayda beklediklerini nasip etsin. En kısa zamanda inş seninde olacak hep dua ediyorum hepinize . Siz olmasanız kiminle derdimizi sevincimizi paylasicaz .iyi ki varsınız.

T Tuana345255 merhaba geçmiş yazılarınızı okuyamadım ama birincisi testi erken yapmışsınız şu anda moralinizi bozmayın ikincisi lütfen özel günlere takılmayın. Ben ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldığım günün ertesı yılında aynı gününde transfer oldum. Hep rabbim aldı geri verdi gibi bir psikolojiye soktum kendimi bebek tuttu ama düştü sonra.Damdan düşmüş gibi oldum.Kendımı yedım bıtırdım boşu boşuna.Üzmeyin kendınızı inşallah olumlu sonuç alırsınız biraz sabredın gününde testinizi yapın bol şanslar

hala bulamadığım kuzu dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…