Yokmuş demekki malesef hoc birsey cikmadi kızlar tek bir çizgi başka da birsey yok zaten çoğalıyor sanırım akintim
Canım transferinin kaçıncı günü bende dün kan testi yaptım ben transfer gününüde saydım ama saymam gerekiyormuş ben dünü 8.gün sayıyordum ama 8.günüm bugün ama artık öyle bir hata yapıcam 12.günde gidicem kan testi yaptırılan diyeceğim o ki 12.günden önce yatırdıysan 12.gün tekrar yaptır herkesin vücut reaksiyonu farklıdır sonuçta

kinalikadin tedaviyemi başladın rabbim şu mübarek günde emeklerinin karşılığını göstersin arkadış dualarımda olacaksın
Saol canım benim Allah razı olsun bu 5.denemem olacak bakalım hayırlısı diyorum çok yoruldum ama sonu iyi olur inşallah ne diyeyim. Ctsi opu benimde

Saol canım benim Allah razı olsun bu 5.denemem olacak bakalım hayırlısı diyorum çok yoruldum ama sonu iyi olur inşallah ne diyeyim. Ctsi opu benimde

Ayy kuzum benim az kalmış opuya hadi hayırlısı olsun inşallah Allahın izniyle bu sefer gülecek yüzün her zaman dualarımdasın güzel arkadaşım benim

Kuzum inşallah hayırlısı olsun ookadr çok istiyorum ki sennde bebeğine kavuşmana rabbim oo güler iyi kalbine ısıkk saçsınn ♡♡ bol bol dua et bende hepiniz için senin icin edicem bol bol yumoşlar toplaansınnnn

Ayy kuzum benim az kalmış opuya hadi hayırlısı olsun inşallah Allahın izniyle bu sefer gülecek yüzün her zaman dualarımdasın güzel arkadaşım benim
Amin dileğimm. Ben alıştım artık iğnelerle ilaçlarla yaşamaya,opuya,transfere Yok artık diyeceksin belki ama işin en sevdiğim kısmı opu da aldığım narkoz oohh diyorum bayılıyorum her dertten düşünceden uzak uyanınca da tatlı bir uyku uyuşukluk kafam rahat..İyi alıştım bende bağımlılık yaptı bu iş

Kuzum benim hepiniz dualarımdasınız sen ve dilek ilk baştan beri benimlesiniz Hepimiz kavuşalım inşallah annelik duygusuna bir gün..sende hep mutlu ol inşallahbenim 3 4 tane anca toplanırmış dedi dr kısmet ne yapalım nasipse öyle de olur

allah iyiliğini versin ne güldüm ya insanda değişik bi bağımlılık yapıyor benimde işin en sevdiğim yani narkoz ondan transferlerdede boll bol alıyorummmm

Tabiki öyle ama benim 10.gün bugün ve akıntı şeklinde başlayıp çoğalan bir lekelenmeler var köyü renk ama çoğalıyor ve açılıyor rengi cumartesi yaptırcam yine de test hayırlısı artık

Ayy canım nasıl güldüm ya Ama inanır mısın bende korkarak girmiştim uyanınca da o yataktan hiç kalkmak istemedim nasıl rahattı İnşallah bu sefer çektiğin acıların zorlukların mükafatını alacaksın canım benim inşallahh hepimizi sevindireceksin

İnşallah sonuna kadar hep beraber olacağız ne güzel anılarımızı paylaşacağız burda Allahın izniyle kuzum benim

Amin canımmm iyi ki varsın en çok senden umutluyum ve bu umudum hiç bitmeyecek

Canım benimm sende iyi varsın güzel destekçim benim Allahım hiçbirzaman bitirmesin umutlarımızı ve korktuğumuzu yaşatmasın hiçbirimize inşallah İnanıyorum ben hepimiz anne olacağız bunlarıda sonra hatırlayıp güleceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…