Amin canım amin inşallah. Hala bu şekilde devam etmesi değişik geldi bana kuzum sen bence doktora git korkma ne çıkabilirki hiç korkma yani git öğren hiç değilse neden öyle olduğunu kuzum

Yokmuş demekki malesef hoc birsey cikmadi kızlar tek bir çizgi başka da birsey yok zaten çoğalıyor sanırım akintim

Canım silik falan da mı çıkmadı hayırlısı olsun hakkında idrar testlerinde çıkmayıp kanda çıkan çok var burada test gününde güzel haberlerle sevindirirsin bizleri inşallah umudunuz kesme sakın lekelenme normal aslında kuzum sen korkma o kullandığın kapsülde yapmış olabilir bende de o yapmıştı çünkü gönlünce olsun inşallah

Olsun kuzum yazdın şimdi Allahım kabul etsin tuttuğunuz oruçları inşallah canım benim Maalesef yok kuzum düşük yaptım hayırlısı böyleymiş çok uzun sürmedi sevincimiz inşallah tekrardan nasip eder sağlıklı sıhhatli evlat hepimize

Evet canım başladım bakalım inşallah bu defa nasip olur hayırlısı

Korkma canım kötü bir şey yoktur inşallah yarın dr görsün bakalım ama önemli bir şey olacağını sanmam zaten kontrol altına alınır artık her şeyin çaresi var neredeyse

Neeee ciddi misinnnnnn inanamıyorummmm Çok özürdilerim bilmiyordumm

Ama olsun hayırlı değilmiş demek ki.. Embriyoda bir sıkıntı olmasaydı düşmezdi. Sıkıntılı embriyo içinde büyüseydi belki sana zarar verecekti. Canım kuzum benimmmm yaaaa. Normal yolla olacak inşaAllahh. Düşük sonrası şans artıyor derler geneldee

Sağol diloşumm inşallahh bu aralar işler yoğun pek giremiyorum burayaa

Canım benim estağfirullah ne özrü hayırlısı böyleymiş tabiAllah razı olsun Allahım eminim daha hayırlısı daha güzeli için bekletiyor beni ve her birimizi hiç bir zaman umudumu kesmeyeceğim inanıyorum hepimiz kavuşacağız yavrularımıza İnşallah tekrar bir tedaviye gerek kalmadan normal yolla kavuşurum yavruma Allahım büyük kabul etsin dualarımızı inşallah canım benim

Olsun canım benim arada yaz ama özletme kendini nasıl geçiyor kontrollerin iyisindir inşallah
Yarın 2. kontrole gidiyoruz kuzummm şimdilik sıkıntı yok gibi büyüyo dedi dün işte doktor yarın ne dicek bakalım Sen nasılsın kuzum iyisn dimiii

Yarın 2. kontrole gidiyoruz kuzummm şimdilik sıkıntı yok gibi büyüyo dedi dün işte doktor yarın ne dicek bakalım Sen nasılsın kuzum iyisn dimiii

Oh ne güzel kuzum benim toplama belli olur yakında Allahın izniyle güzel devam etsin hep böyle inşallah Bende iyiyim çok şükür kuzum benim hala değerlerimin düşmesini bekliyoruz kan veriyorum sürekli hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…