Ne sıkması içini dökmek istersen dinlerim burası rahatlama yeri çnkü bence. Her konuda. Nasılsın merak ettim seni :)
İyiyim :)
Transferin 5. Günü bugün
2. Günü Kıbrısa geldim. Hem kafam dağılır hemde daha rahat ederim diye düşündüm.
Herşeye çok dikkat ediyorum
Her öğün öncesi 4 tane kayısı yiyorum
Öğlenleri 1 dilim avokado yada kivi
Akşamları avokado kompostosu
Böylelikle kabızlık sorunu çekmiyorum. Otelde olmanın avantajı yeme içme konusunda dikkat edebilmemi sağlıyor.
Denize havuza girmiyorum. Sık sık yorucu olmayan yürüyüşler yapıyorum.
İlaç ve iğnelerimi düzenli kullanıyorum. İğnenin morartmasını önlemek için çeşitli taktikler deniyorum kendimce. Şuan için en iyisi iğneden sonra buz uygulamak. Östorojen bantı kullanıyorım 2 günde bir değiştiriyorum. Birde progestan içerikli jel. Hemşire çubuğu sonuna kadar sokup uygulamamı önerdi. O şekilde uyguladığımdan beri daha rahat ettim. Çok fazla birikme olmuyor ve tahriş etmiyor. Vitamin haplarını ve diğer haplarımı da düzenli kullanıyorım.
Yani pıtpıtın bana tutunması için elimden gelen herşeyi yapıyorım. Bundan sonrası ona ve yaradana bağlı.
İki gündür kasıklarımda batmalar oluyor. Göğüslerimde yanma ve aşırı büyüme var ama bunu kullandığım ilaçlara bağlıyorum. Umarım pıtpıt bana tutunmuştur.
Senin de bugün yumurtaların toplanmış. Hepsi sağlıkla gelişir inşallah ve 1. Sınıf embriyoların olur :)) ve sana sıkı sıkı tutunurlar.
Merak edip ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Dualarımdasın..