Oyyy kuzum geçmiş olsun Rabbim korusun sizi inşallah bir şeycik olmayacak korkma stres yapma dualarımdasın

Allah yardımcın olsun gebelik haberi bekliyoruz senden de inşallah bu mübarek günlerde

Hayırli olsun inş pozitif olur Sonucunuz. Bnmde transferim oldu bugün 5.gunum. Şuan kullandığım ilaçlar estrofem, folik asit, crinone jel ve coraspirin.

Kızlar doktorum TSH değerim düşük olduğu için Endokrin bölümüne gitmemi söyledi korkulcak durum var mıdır ?
Bu arada kullandığım ilaçlar
Eutyrox / Corasprin / Estrofem / Lady Feliz / Efa Mom / Devit3 / Prednol / Clexane / Proluton / Progestan

Eklentiler

• 98D30C84-2DB2-436D-9C3A-D3A2ACDD53BA.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 185
Hayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana yavrun, kesin çıkar

Maşallah canım o nasıl bi yumurtlama maşallah maşallah

Veee acikliyorum. Hamileyim
Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasıp etsin Rabbim.
Geçmiş olsun sağlıkla devam eder inşallah. İçinizi ferah tutun ne gelirse rabbimden.
İnşallah güzel sonuçlanır Rabbim hayırla nasip etsin.

Güzel haberler alacağımız bir hafta olması dileğiyle kızlar

Ben doğum kontrole devam.

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur

Bende gecen ay basladim tup bebege. ancak transfer gunu ohss oldugumu ogrendim. Dr ertelemek istedi bende kabul ettim. 4 embriyom donduruldu. Simdi 20 gune kadar adet olmayi bekliyorum. Insallah baska sorun yasamam
Emin ol çok iyi olmuş. Ben şu an keşke ilk transferi yaptırmasaydım diyorum. Vücudum öyle yorgundu ki, karnım top gibi olmuştu. Yumurta toplandıktan sonra 1-2 ay dinlenip transfer yaptırsaydım tutardı diye düşünüyorum. İnşallah sizin öyle olur.
Bu arada pko mu var sizde?

Herseyin hayirlisi olsun ve saglikla olsun. Bende pko yok. Herhangi bir sebepte yok olmamasının. Olmayinca olmuyor iste benimde yaklasik 20 gun oldu yumurta toplanali sislik ancak biraz inmeye basladi. Ben ilk basta gaz zannediyordum. Simdi gunde 3 yumurta bol peynir et balik meyve yemeye calisiyorum. Bir de enerji icecegi ic dedi dr. Iyi ki transfer olmadi cunku vucudum kaldiramazdi diye dusunuyorum bende. Peki sizin durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…