Tebrik ederim gözün aydın, inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Merhaba
Hayırlı olsun :)

Transfer sonrasini nasil gecirdiniz?
Neler yaptiniz veya yapmadıniz?
Selam cnm
İlk gün dinlendim sonra bormal hayatima devam ettim
Pazara bile gittim :)) cok sakınırsan nazar deger bence. Aslinda transfer sonrasi 9 ve 10. Saniyede embriyonun kaderi belli oluyor ama doktorlar bunu gozlemleyemedigi icin beklemeye aliyorlar. O yuzden sükunetle beklemek en iyisi. Sonucta veren de alan da Allah

Genellikle pko'lular Ohss oluyor o yüzden sordum. Bende Pkoluyum. neredeyse 4 yıl oldu tedaviye başlayalı, bir kez tüp bebek denedik. Öncesinde hep iğne, ilaç kullandık ama olmadı. Bu ay yeniden transfer olacağım. İnşallah bu sefer olur.

Benimki iğnelerin 4. günüydü. (Adetimin 7.günüydü) Yarın kontrolüm var bakalım durum neymiş , ben de daha progesterona bakılmadı .

Aynen bende ona inaniyorum
İkinde hep yattim
İkincide 5 gun evdeydim
3. de direk normal hayatima devam edicem planim o sekilde :)

H
Tebrik ederim cnm inş kan degerin de güzel çıkar. Çok erken yapmissin. Ne de çok uzulmussundur çıkmadı diye. Ayy düşünmesi bile beni kötü ediyor. bnmde cuma test günüm. Çarşamba idrar testi yapayım diyorum bnm 5.gün embriyosu varsa çıkar heralde 9.gun oluyor transferin.

Evet canım benim evet daha kan testi yapmaya gitmedim evet kuzum gerçekten ders olsun o gün bana çok destek olmuştun allah senden burdaki herkesten razı olsun allahım hepimizin kucağını doldursun
İnan o gün çok istedim hamile kalmış olmanı ve yanılmış olmana çoool sevindim bugün çok şükür bu mucize işte Rabbim büyük

Canım hayırlı olsun. Yumurta sayın gayet iyi. İnşallah çok kaliteli döllenir ve güzel sonuçlar alırsın.
Kuzucum benim bana dua et ünş 5. Güne giden embriyom kalır. Allah razı olsun canımm

Canım benim hemde ne ağlamak sabaha kadar ağladım gözlerim şişlikten kapandı resmen

Kızlar kan testi sonucum pozitif bugün 11.günüm rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere benim de bugün transferim yapıldı test günüm arefe gününe denk geliyor dua et benim için de hamile duası kabul olur

Zaten göbekler opudan itibaren şişmeye başlıyor ve önden gidiyor bu arada sakın yapma derim bekle cuma günü yap mübarek güpnde güzel haberini alırız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…