Tüp bebek öncesi ve sonrası doğal yoldan gebe kalanlara çok seviniyorum hayırlı olsun
Canim benim ben de sana cok sevinmistim..uzuntunden sonra Rabbim merhametini gosterdi demistim..
Ben 8 yildir bekliyorum canim..4 kez denedim ama 3 negatif biri de yarida kaldi..cok zorlu zamanlar gecirdim..cok cok üzüldüm..gecen yil kanser olduğumu öğrendim..4.evre hem de..agir kemoterapiler falan Allahim kimseye gostermesin ama o surecte bile ölecegimden cok bebek vardi aklimda..
Rabbim dedi dur..ben en guzelini ayarladim ins..sadece tevekkül.

Nasıl doğal yolla mı ? Çok sevindim yaa nasıl güzel bi duygudur allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah
Evet canim..en son 2016 da denemistik tüp.. size de nasip etsin bu guzel duyguyu Rabbim saglikla...yillardir okuyodum burda bu tür msjlar..ne mutlu diyodum.. mucize..bana cok uzak geliyodu..zamani varmis şükür...

Sagol canim...insallah en kisa zamanda alirsin guzel sonucu...

Evet canim..en son 2016 da denemistik tüp.. size de nasip etsin bu guzel duyguyu Rabbim saglikla...yillardir okuyodum burda bu tür msjlar..ne mutlu diyodum.. mucize..bana cok uzak geliyodu..zamani varmis şükür...
Canım benim ya gerçekten çok sevindim, yaşadıklarını okuyunca dahada çok sevindim allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bütün yaşadıkların bianda geride kalaın inşallah

Canim bende pkoluyum 11 yumurtam toplandi 9 u dollendi hepsi 5.gune gitti kendinizi strese sokmayın olumlu dusunun rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin insallah
Maşallah çok güzel bi sayı Rabbim bizede böyle güzel sonuçlar nasip eder inşallah.
3 defa tüp denedim bizim sorun döllenme problemi
Evladınızı sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah

Olumlu sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah kucaklarına almak nasip etsin , sonuç bekleyenlerinde Allahım yüzlerini güldürsün Bir miğde bulantılı baş ağrılı bel ağrılı günden Günaydın Bu günümüze bin şükür Rabbim

Egehanezra canım nasılsın kanaman olmuş yat dinlen.insallah kotu bisey olmaz .
kanAmam oldu dr gittim ilaçları kesti pruluton igne yaptılar bugün tekrar kan vercem neden teker istedi anlamadı kese çok küçük dedi bugün gine penceteye gelen kan lekesi oldu benim hamilelik kötü geccek galiba

kanAmam oldu dr gittim ilaçları kesti pruluton igne yaptılar bugün tekrar kan vercem neden teker istedi anlamadı kese çok küçük dedi bugün gine penceteye gelen kan lekesi oldu benim hamilelik kötü geccek galiba
Canım aklına kötü şey getirme benim görümcemin de kanaması çok olmuş kahverengi değil bildiğin kırmızı ama şuan şükür ki 2 yaşında oğlu var Allah istedikten sonra herşey olur sıkma canını bende tedirgin oluyorum böyle durumda ama bana bi başkası bende bi başkasına destek olmaya çalışıyorum :)

Kızlar kan testi sonucum pozitif bugün 11.günüm rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

yaa ben transferin 5. günü ve 7. günü gidip kan testi yaptrmıştım :) 5. gün 18 di 7. gün 61 di sonuc :)bugn 9. günü. salı günü gidicez kesinleştirmek için.

Günaydın arkadaşlar.

Hayırlı uğurlu olsun kızlar sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim

Arkadaşlar Selam, Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Perşembe günü histereskopi ve laparoskopi operasyonları geçirdim. Tek tüpümde hidrosalpinks var gibi görünüyordu, ikisinde de sorun olduğu anlaşılmış ikisini de kapattılar. Yani normal yolla doğum yapabilme ihtimalim kalmadı artık. Kendimi yarım bir kadın gidi hissediyorum.

o zaman senin kuzu gerçek bir mucize inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik ile kuzuyu kucağında görürsün arkadaşım

arkadaşım öyle deme tüp bebekle anne olan kadınlarda normal yolla hamile kalan kadınlar kadar özel
sen gönlünü ferah tut bu operasyon ile normal yoldan da kalsa idin tüpten gele sıvı akımı nedeniyle bebeğin tutunamazdıki
şimdi sorunu buldular ve çözdüler sıra hayırlısı ile transfere gelsin ve güzel haberlerini alalım inşallah

Hiç öyle düşünme canım bak benim de tüpler sağlam herşeyim çok iyi ama yine normal yolla hamile kalamıyorum eşimden sebep yani diyeceğim o ki iyi ki tüp bebek gibi bir seçeneğimiz var da evlat sahibi olabiliyoruz ya eski zamanlarda yaşasaydık. İçini ferah tut tedaviyle alacaksın evlatlarını kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…