Canlarımm merhaba nasılsınızzz salı günü opu oluyorum Allah izin verirse heyecan tavan bendee birde e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı.
E2: 2862
Progesteron: 1.17 sizce değerler iyi mi transfer erteleme söz konusu olmaz inşallah

Saol kuzucum inşallah olumlu sonuçlanır e2 iyi gayet progesteron 1 ve altı istenir ancak kimi dr transferi yapıyor yine de. Hatta bir arkadaş gebe kalmıştı buradan progesteron 1 in üstüydü onunda

Saol kuzucum inşallah olumlu sonuçlanır e2 iyi gayet progesteron 1 ve altı istenir ancak kimi dr transferi yapıyor yine de. Hatta bir arkadaş gebe kalmıştı buradan progesteron 1 in üstüydü onunda
Kuzucum inşallah bakalım referans aralıklarında normal gösteriyor ama doktor ne dicek bekleyip göreceğiz Sen nasılsın kuzumm giremedm bikaç gündür bi sıkıntı yok dimi herşey yolunda?

Hic heyecanlanmana gerek yok panik stres yapma. Hemen olup bitecek. Ne oldugunu anlamayacaksin bile. Sadece opudan sonra bol bol sivi tuketmeye dikkat et. Ben ohss oldum transferim ertelendi. Umarim hicbir sorun yasamadan herseyi atlatirsin.

Kuzucum inşallah bakalım referans aralıklarında normal gösteriyor ama doktor ne dicek bekleyip göreceğiz Sen nasılsın kuzumm giremedm bikaç gündür bi sıkıntı yok dimi herşey yolunda?
Yok şükür canım işte aramalarını bekliyorum döllenme var mı yok mu diye. İnşallah hayırlısı olur kuzum. Referans aralığı tesavi sırasında bakılmıyor diye biliyorum ama tabii senn merkezin yöntemi farklı olabilir dr doğrusuna karar verir zaten.

Tahlil yapmadan ultrasonla karar vermesi ilginç güven tavan herhalde dr unda

Tahlil yapmadan ultrasonla karar vermesi ilginç güven tavan herhalde dr unda

Doktorumun guveni tavan cok sukur benim de ona guvenim sonsuz. Ama burada gorunce yine de insan acaba diyor. Tabii ki onceden yaptirdigim sonuclarla gitmistim doktoruma. Sadece tedavi evresinde herhangi bir tahlil yapmadik. Vardir bir bildigi demek istiyorum

Bişey yoktur cnm sen içini ferah tut.ALLAHIN izniyle bebisin büyüyecek annesi . Coraspirin i mi kesti acaba. Kanama olunca genelde onu kesiyorlar. İğne lerini ihmal etme cnm.

Ay sen opu mu oldun kuzumm ben kaçırmışm haberm yoktuuu kaç yumurta toplandı ay hadi bakalımm inşallah güzel haberlerle gel bizeee

Heralde kaliteli gözüken 10 tane var demek istedi biraz fazka mükemmelliyetçi oldugunu düşünüyorum doktorun. Elhamdülillah yine iyi cıktı m sanada gecrmiş olsun inşaallah güzel sonuclar alırsın canım

Sağol canım bence bu embryo coklugu yada kaçıncı günle alakalıdır değilya ben burda neler gördüm oyuzden duaya devam. Allah yardımcın olsun bu kaçıncı günün şimdi. İnşaallah güzel haberlerini alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…