Ayyyyyyy canım Damlam benim ya nasıl mutlu oldum bu mesajına anlatamam. Ay artık İnşaAllah anne olacaksın İnanıyorum buna, sen de inan kuzum benimmmmm

Ayyyyyyy canım Damlam benim ya nasıl mutlu oldum bu mesajına anlatamam. Ay artık İnşaAllah anne olacaksın İnanıyorum buna, sen de inan kuzum benimmmmm
Benim pozitif iyi niyetli kuzum iyi ki varsın insana nasıl moral veriyorsun yaainşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız bir tanem bende artık akışına bıraktım hayırlısı diyorum

Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin darısı bizlere benim de bugün transferim yapıldı test günüm arefe gününe denk geliyor dua et benim için de hamile duası kabul olur
Allah razı olsun kuzum inanın annemler benim için transfer gününe kadar 41 tane meryem süresi okudular onun duası yapılırken sizleride içine koyarak bağışlandı ayrıca sana naçizane tavsiyem ezan okunurken elini karnına koy dua et bebeklerine konuş kalkarken günaydın yatarken iyi geceler de biz eşimle öyle yaptık hatta birbirimize diyordum biri bizi görse deli der diye ama hep konuştuk onlarla

Kaç yumurtanız toplanıp döllendi acaba öğrenebilir miyim sakıncası yoksa.
Bende pkoluyum döllenme problemimiz var

Aslında öyle yapmak istiyorum ama herkes tutmazsa üzülürsün alıştırma kendini çok kaptırma diyolar korkuyorum da

Kizlar bi mucize oldu..gunum gecti kan verdim veeee....pozitif şükürler olsun
Ayyyy hayırlı olsunn bende alırmıyım acaba bu sonucu..
Benim kasıklarımda hafif hafif ağrılar ve gögüsümde dokunduğumda hatta yatarken bile cok ağrı var başka bir hissiyatım yok sizce tutunma olmasaydı olurmuydu bu ağrı yinedee

Kaç yumurtanız toplanıp döllendi acaba öğrenebilir miyim sakıncası yoksa.
Bende pkoluyum döllenme problemimiz var
Canim bende pkoluyum 11 yumurtam toplandi 9 u dollendi hepsi 5.gune gitti kendinizi strese sokmayın olumlu dusunun rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…