Canım geçmiş olsun bunla bitmiştir insallah
Kan testin ciktimi
Sağlıkla keseyi görürsün insallah

Bana da cuma günü kontrolümde doktorum Çarşamba toplarız demişti(e2 340 çıkmıştı) . Bu ay transfer olursa seninle peş peşe öğreneceğiz gibi . Çok heyecanlandım ben de Hormon değerlerinle ilgili bir fikrim yok umarım en hayırlısı, gönlümüzden geçenin en güzeli olur inşallah

Çok geçmiş olsun canım neden olmuş sancin

kinalikadin hayırlı olsun opuda geride kalmış inşallah sağlıklı embriyolarin olur 5. Güne gitmesini mi bekilenecek ne zaman transfer canım
Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısı ile göstersin yüzünü güldürsün inşallah rabbim

Güven tamsa sorun yok inşallah olumlu sonuç alırsın

Heralde kaliteli gözüken 10 tane var demek istedi biraz fazka mükemmelliyetçi oldugunu düşünüyorum doktorun. Elhamdülillah yine iyi cıktı m sanada gecrmiş olsun inşaallah güzel sonuclar alırsın canım
Aynı şey zaten kaliteli görünen 10 tane plması zaten süperdir. Dediğin gibidir herhalde fazla mükemmelliyetçi. Saol inşallah hep birlikte o güzel duyguya kavuşuruz

11.gün idrar test sonucu akşamda kan testi yaptircam
Hahaha diyorum hanımefendi ne oldudememiş miydim boşuna bebişini de üzdün bak sonuç değişiyor işte beklemeyle. Benim yaşadığım ders olur başkalarına demiştin konuşmuştuk dimi kuzumm

Saol canım benim opuyu atlattık sonunda şükür. Salı günü 3.gün oluyor o sabah arayacam konuşacaz o gün karar verilecekmiş 5.güne gitmesini istiyoruz ama az sayı kalırsa riske girmeyiz dedi bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun canım ya elhamdülillah bişey olmamış sevşndim şimdi. Sen hala kolan hastanesinemi gidiyorsun normal takip için canım

Benimde e2 4726
Progesteron 1.55 Sıkıntı var gibi geldi bana doktor bişey demedi ama. Ben bunu yumurta toplamadan 2gün önce yaptırdım yalnız adet dönemi falan değildi sizler ne zaman yaptırdınız blmiyorum ama.

Benimde e2 4726
Progesteron 1.55 Sıkıntı var gibi geldi bana doktor bişey demedi ama. Ben bunu yumurta toplamadan 2gün önce yaptırdım yalnız adet dönemi falan değildi sizler ne zaman yaptırdınız blmiyorum ama.

Hahaha diyorum hanımefendi ne oldudememiş miydim boşuna bebişini de üzdün bak sonuç değişiyor işte beklemeyle. Benim yaşadığım ders olur başkalarına demiştin konuşmuştuk dimi kuzumm
Evet canım benim evet daha kan testi yapmaya gitmedim evet kuzum gerçekten ders olsun o gün bana çok destek olmuştun allah senden burdaki herkesten razı olsun allahım hepimizin kucağını doldursun

Evet canım benim evet daha kan testi yapmaya gitmedim evet kuzum gerçekten ders olsun o gün bana çok destek olmuştun allah senden burdaki herkesten razı olsun allahım hepimizin kucağını doldursun
Sen kaçıncı gün yapmıştın testi cnm ve kaç günlük embriyoy du.sanırım bnde yazmıştım snaa bişeyler. Ya bnm cuma test günüm ama çarşamba idrar testi yapsam mi diyorum. Olucem meraktan

Canım hayırlı olsun. Yumurta sayın gayet iyi. İnşallah çok kaliteli döllenir ve güzel sonuçlar alırsın.

Sen kaçıncı gün yapmıştın testi cnm ve kaç günlük embriyoy du.sanırım bnde yazmıştım snaa bişeyler. Ya bnm cuma test günüm ama çarşamba idrar testi yapsam mi diyorum. Olucem meraktan
Canım benim 3.gün embriyosu ben bir salaklık yaptım transfer gününü sayarak kan testi yaptırdım negatif çıktı burdaki dostları transfer gününü saymayacaksın dedi yani ben 7.gün yapmışım daha sonra 10.gün evde idrar testi yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bugün 11.günüm tekrar yaptım daha da belirginleşti iftardan sonra kan vermeye gidicem bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…