Sagol kuzum insallh♡ dün topikten yazdım cvab vermedim nasıl geçti opu. Haber verdilermi ?
Opu zor geçti bu sefer. Ağrım çok oldu. Yarın haber verecekler kuzum 5.güne gideceğiyle ilgili. Kusura bakma unutmuşumdur yazmayı

Hayırlı haberlerini bekliyorum canm Bende dün çatlatma iğnesini oldum artık yarın opu günü tuhaf bi heyecan var içimde anlamsız :)
İnşallah canım senin içinde hayırlısı olur rahat ol inşallah güzel geçecek opu. Senden de pozitif gelecek gibi geliyor hadi bakalım

Opu zor geçti bu sefer. Ağrım çok oldu. Yarın haber verecekler kuzum 5.güne gideceğiyle ilgili. Kusura bakma unutmuşumdur yazmayı
neden zooor geçti kuzum kactaane toplanmıştı? Inşallah çok kaliteli çok iyi yumoşlar olur busefer sana sımsıkı tutunurlar kuzumm. Önemli değil kuzum bnm sen iyi olda kusuru olmazz♡♡

İnşallah canım senin içinde hayırlısı olur rahat ol inşallah güzel geçecek opu. Senden de pozitif gelecek gibi geliyor hadi bakalım
İnşallah kuzu inşallah bende korku var işte olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bir yanımda olumsuz olursa korkusu bakalım hayırlısı bundan sonra Allahın takdiri canm dua ediyorum bol bol

Benimde aynı durum canım hiç öyle hissetme allahın vermiş olduğu bi hastalık bu niye yarım olasın kadınlık sadece üremek mi sence? moralini güzel tut güzel yumurtaların olsun

Allahtan ümit kesilmez canım bekle bakalım tutunamadıysada kemdini harabetmeki yeni tedavine hazırlıklı ol

A. S canım ben 23yaşındayım iki tüpümdede Hidrosalpenks var evet ilk duydugumda üzüldüm ama yıkılmadım çünkü hiçte yarım kadın değildim Allah derdi verdi ama dermanı var ameliyatla o sorunlu tüpler alınıyor yada kapatılıyor sonuç hidrosalpenks yüzünden düşük veya dış gebelik olmaktan kurtuluyosun. Evet dogal yolla hamile kalamıcaz ama hayırlısı böyleymiş daha degerli daha kıymetli bir annelik değilmi bu bence öyle emek çaba gösteriyoruz kazanabilmek için. Öyle kötü düşünme isyana girer. Rabbim sanada banada buradaki herkesede saglıklı hayırlı evlat Nasib etsin inşallah

Canım inşallah ayın 18ine randevu almayı düşünüyorum gösterirse minnos göreceğiz. Rabbim hepimize hayirlisini versin bunda da bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…