insallh kuzum bişey olmaz bebeğime beni bırakmaz

cok sagol kuzum allah razı olsun bnde kanı görünce çok korktum hastane hastane dolaştım en son doktoruma gittim pruluton igne yaptırdı ilaçların bazılarını kesti keseyi gördüm minnacık ama kan testi istemesi tuhafıma gitti insallh bişey çıkmaz 5te alcam sonucu pazartesi dr gtcem

Canım benim o iğne keser sen hiç merak etme ama bol bol su iç ve yat sürekli bende gördüm kese 2 gün sonra kan da verdim düşüş olmuş mu diye istiyorlar kuzum korkma inşallah kat kat artmış bir şekilde göreceksin değerleri geç çıkıyormuş bayada sonuç

Canım çok aşırı artması iyi değil tabi ama benim ilk denememde de 7. gün başlamıştı leke şeklinde test günü yaklaştıkça da çoğalmıştı pozitif değer çıkmıştı ama kimyasal olmuştu inşallah sen güzel değerler alırsın Allahtan ümit kesilmez seninle dualarım

Çok şükür iyiyiz kuzum. Belim çok ağrıyor. Sen nasılsın

Çok şükür canım benim bende iyiyim hala gidip gelip kan veriyorum sürekli değerlerimin sıfırlandığını takip etmek için ilk verdiğimde yükseksin diye dua ederken şimdi düşşsün diye ediyorum Allahım hayırlısını versin hakkımızda inşallah Cinsiyet ne zaman öğreneceksin canım Allahın izniyle

yatıyorum kuzu suyumu ilaçlarımı akksatmiyorum. Inşallah iyi çıkar dua et kuzum nolurr. Sağlık ocağında verdim kuzu bugün ağrım var hastaneye gidemedim uzak biraz ondan Sağlık ocağına gttim

yatıyorum kuzu suyumu ilaçlarımı akksatmiyorum. Inşallah iyi çıkar dua et kuzum nolurr. Sağlık ocağında verdim kuzu bugün ağrım var hastaneye gidemedim uzak biraz ondan Sağlık ocağına gttim

Anladım kuzum benim iyi yapmışsın etmez miyim tüm dualarım seninle Allahım sana bağışlasın yavrunu kuzum benim

Geçmiş olsun canım benim Allahım korusun sizi

1.50 üzeri sıkıntı ama demekki fazla yükselme göstermemiş canm doktor uygun gördüyse bende opudan 2 gün önce yarın opu olcam dün yaptrdm çatlatma iğnesini vurulduğu gün yapıyorlar genelde hayırlsı hakkımzda

Evet canımm peş peşe öğreneceğiz inşallah ay çok heyecanlııı

haber varmı kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…