Kızlar yarın temizliğe bayan gelicek çamaşır suyu kokusu zarar verir mi bebişlerime acaba çok yoğun koku olmamak şartıyla ?

Canım inşallah ayın 18ine randevu almayı düşünüyorum gösterirse minnos göreceğiz. Rabbim hepimize hayirlisini versin bunda da bi hayır vardır

Gösterir inşallah canım benim Aynen öyle var herşeyde bir hayır Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah

kanAmam oldu dr gittim ilaçları kesti pruluton igne yaptılar bugün tekrar kan vercem neden teker istedi anlamadı kese çok küçük dedi bugün gine penceteye gelen kan lekesi oldu benim hamilelik kötü geccek galiba
Canım bisey olmaz inşallah içini rahat tut

Yanlış anlama canım ben hidrosalpinksi olanlar yarım kadındır demedim sadece haberi yeni aldığım için henüz kendime gelemedim ve toparlanamadım. Canımın sıkkınlığını sizlerle paylaşmak istedim, ameliyattan dolayı fiziksel ağrılarım da çok fazla hala. Normal hissedemiyor insan.

Yaşın daha çok küçük önünde uzun yıllar var umarım en kısa zamanda Allah kısmet eder hepimize.

Benimde aynı durum canım hiç öyle hissetme allahın vermiş olduğu bi hastalık bu niye yarım olasın kadınlık sadece üremek mi sence? moralini güzel tut güzel yumurtaların olsun

Üremek değil tabii ki ama insan kolay kabullenemiyor, tek tüpümde sorun olduğunu sanıyordum çünkü. Yavaş yavaş toparlanırım ben de, henüz laparoskopiden dolayı fiziksel ağrılarım da çok fazla. Yumurtam var çok şükür o süreci tekrar yaşamayacağım. Teşekkür ederim iyi dileklerin için

Çok teşekkür ederim moral oldu.

neden zooor geçti kuzum kactaane toplanmıştı? Inşallah çok kaliteli çok iyi yumoşlar olur busefer sana sımsıkı tutunurlar kuzumm. Önemli değil kuzum bnm sen iyi olda kusuru olmazz♡♡
10 toplanmış canım hayırlısı bakalım nasipte varsa olacaktır. Bu defa ağrım oldu şişlikte var baya sen nasılsın asıl

Çok şükür imkanlarımız var haklısın. Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Toparlanacağım en kısa zamanda

hayırlı gün hayırlı olsun hayırlı sonuçlar olsun pozitifi gor inşallah kuzum saglik la transferin de olur inşallah allah yardımcın olsun allaha emanet ol kuzum
Saol canmmm Allah razı olsun sende hep iyi ol inşallah sağlıkla kavuş bebeğine

maşallah sağlıklı embriyolar olsunlar sana sıkı sıkı tutunup doğumda kucağında göresin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile
Canım inşallah öyle olur güzel kalpli arkadaşım benim Allah senin kalbine göre verdi ve mucizene kavuşturdu sağ salim kucağına da alırsın inşallah bana da dua et.

10 toplanmış canım hayırlısı bakalım nasipte varsa olacaktır. Bu defa ağrım oldu şişlikte var baya sen nasılsın asıl

10 çok iyi umarım 5. güne ulaşır hepsi. Şişlik ve ağrı benim de olmuştu 1-2 gün sonra hiçbirşeyin kalmaz inşallah

10 çok iyi umarım 5. güne ulaşır hepsi. Şişlik ve ağrı benim de olmuştu 1-2 gün sonra hiçbirşeyin kalmaz inşallah
Bu benim 5. Denemem kuzum ya artık alıştım resmen rutine bağladık bu işi umarım son olur hayırlısı diyorum. 10 taneden 5 i döllenmiş yalnız 5. Güne giderse embriyolar transfer gerçekleşecek bakalım nasip

Allah sabır versin, ben daha 2. de zorlanıyorum. Bu sefer olumlu sonuçlanır umarım bir daha o acıları çekmezsin.

Inşallah kuzum inşallah dua et bana
Allah bütün pozitif haberi alıp o mutluluğu yasayan herkesin yavrusunu sağ sağlım büyuyup gelişmesini nasip etsin.kotu bişeyle karsilastirmasin.
Hamile kalmak için emek sarfeden herkese de hayırlısıyla en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatsın aminnn

Canım hayırlısıyla son tedavin olur inşallah 5.güne giderler sağlıkla tutunurlar sana.rabbim sağsaglim sağlıkla hamile kalıp kucağına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…