Merhaba hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız tedavinin sonunda
Teşekkür ederim inşallah .
1 aşılama denemem kist dolayısıyla sperm enjekte edilmeden bırakıldı. 1 Tüp bebek denemem 1 yumurta toplandı ve kalitesiz olduğu için döllenmedi. Ayşe hoca yı çok sevdim. İçim çok ısındı. İnanıyorum kendisine.

Canım inşallah bu denemende güzel sonuçlar alırsın bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah yaş kaç neden 1 yumurta toplandı ilk denemenizde gelişme olmadı mı

Canım inşallah bu denemende güzel sonuçlar alırsın bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah yaş kaç neden 1 yumurta toplandı ilk denemenizde gelişme olmadı mı
Yaşım 26 , Yumurta rezervim az benim 0.14 . tedaviye başladığımda 2 yumurta büyüdü sadece toplamada 1 yumurtadan sıvı çıkmış oda kalitesiz olduğu için döllenmedi.
Ayşe hoca da sağolsun araştırmadan tedaviye başlamıyor. TSH yüksek çıktı ilaç kullanıyorum, Arı sütü bal, omega Q10, Folık asit hepsini. Kalitesiz olması sebebi ile kromozom eksikliği olabilir dedi emin olmak için genetike kan verdim araştırılmaı için. genetik de sonuçlarını bekliyoruz başlamak için duruma göre başlatacak.

amin kuzum böyle bklemekde zor valla rabbim herkese versin bizim yavrularimizida korusun insallh

Allah kolaylıklar versin. Takviye gıda önerir belki kalite ve sayı için. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Anladım canım yaşın da fazla yok zaten inşallah güzel sonuçlanır tedavin testinizde gayet güzel çıkar Allahın izniyle bende tsh yüksek çıkmıştı ilk tedavimde ilaçla düzene bindirdik çok şükür

Arkadaşlar lütfen bile birinin yardımına fikrine ihtiyacım var
Cuma günü test yaptıracağım şuanda progestan ve estrofem kullanıyorum.Bunlar mı beni etkliyor bilmiyorum fakat bel ve kasık ağrılarım oluyor.Normalde regl döneminde vücudumda çok değiliklik belirti hissedemeyen ben ilk defa göğüslerimde cok ağrı hissediyorum.Yatarken bile yan yattığımda rahatsız oluyorum.Sizce gebelik belirtisi mi bu ??? Tutunmuş mudur bebişim

Evet canım ilaçlarında etkisi olabiliyor tabiki ama hamilelik belirtiside olabilir benim 9. günümde göğüs ve kasık ağrılarım artmıştı o günde idrar testiyle pozitif olduğunu öğrenmiştim kaçıncı günün bugün

Progestan sebep olabilir canım ağrılara. Bence belirtilere hiç takılma kendini dinleme daha çok stres oluyor o zaman insan. İnşallah olumlu sonuç alırsın

6.günüm bugün cuma 10.günümde test yaptıracağımmm ama geçermi günler cok merak ediyorum duramıyorum idrar yapmak isremiyorumda bu zamana kadar hep negatif görmüştüm tedavi öncesinde o yüzden idrar testinden korkuyorum negatif çıkarsa diye

Progestan sebep olabilir canım ağrılara. Bence belirtilere hiç takılma kendini dinleme daha çok stres oluyor o zaman insan. İnşallah olumlu sonuç alırsın
Progestan aldığımda uzanırken belim ağrıyor.Ama gün içerisinde kasıklarım gögüslerim hep ağrıyor.Erken kan versem ne olur acaba kanda 2 günlük bile olsa görünmezmi benim 6 gün oldu transfere 5.gün embriyosu transfer edildi

En iyisi tabikide yapmamak canım benim çünkü daha erken ama yapacaksanda 9. gün yapabilirsin varsa çıkar zaten ama henüz çok erken daha kana bile yeni yayılmaya başlıyor 6. 7. günlerde belirtilerede çok takılma kuzum güzel düşün ki güzel olsun seninle inşallah yavrun

Canım inanır mısın bilmiyorum ama telefonu elime alıp senin yazdığın şeylerin aynısını ben de soracaktım benim de beşinci gün transfer oldu ve bugün altıncı günüm. İlk üç günü çok kasık ve bel ağrısı yaşadım Son üç gündür de ara ara kasıklarım ağrıyor ama bilmiyorum bebeğim benimle mi değil mi dün dakikalarca ağlama krizine girdim eşim zor sakinleştirdi beni ne yapacağımı bilmiyorum çünkü bu üçüncü tedavim artık çok yıprandım maddi ve manevi Bir gönlüm yarın kan testi ver diyor ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…