canım çok geçmiş olsun. Ama yanlış düşünüyorsun. Benim tüplerimde yada başkaca herhangi bir sorunum yok ama eşimden kaynaklı olarak olarak normal yolla gebe kalmam mümkün değildi. Şükredelim ki alternatif üreme yöntemleri var. Tüp bebekle rahatlıkla hamile kalabilirsin ve diğer kadınlardan hiç de bir farkımız yok. Hepimiz çok iyi anneler olacağız. Hatta zoru başardığımız için daha kıymetli olacak bizim çocuklarımız. Gönlünü ferah tut ve lütfen böyle şeyler düşünme.

Kızlar çok şükür evimdeyim büyük tehlike atlattım ama şuan iyiyiz. Lütfen ağrılarınızı dikkate alın hatta her türlü sorunu dikkate alın erken müdahale gerçekten çok önemliymiş

Canım benim seninde bebeklerinin de iyi olmasına çok sevindim bir daha yaşamazsın sağlıklı bir şekilde yaparsın doğumunu inşallah

Merhaba canım cuma günü güzel haberler pozitif sonuçlar alırsın inşallah Allahın izniyle

Merhaba canım amin inşallah Rabbim sanada ilk denemende pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Ayy canım benim yarın Allah yardımcın olsun çok güzel geçsin bol bol kaliteli yumoşların olsun inşallah

Dlk2606 kuzum nerelerdesin iyi misin

Haftasonu evde değildim kuzum çok giremedim iyiyim çok şükür bakalım yarın tekrar kan vermeye gideceğim inşallah sıfırlanmıştır. Sen ne yaptın geçmiş olsun canım benim maşallah gayet iyi toplanmış inşallah hepside çok kaliteli olarak ger gelir sımsıkı tutunurlar annelerine Allahın izniyle dualarımdasın her zaman güzel arkadaşım benim

yaa ben transferin 5. günü ve 7. günü gidip kan testi yaptrmıştım :) 5. gün 18 di 7. gün 61 di sonuc :)bugn 9. günü. salı günü gidicez kesinleştirmek için.

Canım değerler gayet iyi yarın da çok güzel bir değer alırısın inşallah gözünaydın

Allahım yardımcın olsun her zaman canım nasıl zor şeyler atlatmışsın çok şükür Rabbim mucizeni de vermiş bundan sonra hep sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah Allahım hepimize nasip etsin böyle güzel bir mucize seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Egehanezra Kuzucum çok geçmiş olsun çok korktum okuyunca bir anda ama sen hiç korkma bol bol yat ve su iç Allahın izniyle göreceksin yavrunu kalp atışlarınıda duyacaksın bugün ki lan değerlerinde iyice artmış olacak inşallah haber ver bizede dualarımdasın kuzucum benim

Ahmet Hoca sıkıntı yok dedi görünmeyebilir şuan dedi, alttan bakılorsa görünebilir dedi ama bakmadı. Bilmiyorum boş gebelik olmasından korkuyorum

Anladım canım bak görünmeyebilir demiş alttan da bakmak istememiştir sen içini ferah tut kuzum tekrar ne zaman çağırdı

Anladım canım bak görünmeyebilir demiş alttan da bakmak istememiştir sen içini ferah tut kuzum tekrar ne zaman çağırdı
10 gün sonra gel dedi canım. Yolk saç diye birşey oluyormuş kesenin içinde bebeğin olduğuna dair. Böyle küçük beyaz yuvarlak birşeymiş. Görünmesinden bahsettiğim şey o.

10 gün sonra gel dedi canım. Yolk saç diye birşey oluyormuş kesenin içinde bebeğin olduğuna dair. Böyle küçük beyaz yuvarlak birşeymiş. Görünmesinden bahsettiğim şey o.

Evet canım biliyorum ama henüz küçük olduğundan gözükmeyedebilir sen hiç korkma bence Busgok0606 sen görmüş müydün canım yolk saçı söylemişmiydi Ahmet hoca

Amiiinn canimm...insallah..senin de güzel yüreğine güzellikler nasip etsin mevlam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…