Kuzum transferin oldu mu senin ya çok sevindim hadi inşallah güzel sonuçlar alacaksın bu sefer inanıyorum ben

Kuzum transferin oldu mu senin ya çok sevindim hadi inşallah güzel sonuçlar alacaksın bu sefer inanıyorum ben
Evet canım oldu geçen salı
İnşallah yaaa İnan o kadar ihtiyacım var ki ama çok korkuyorum bu seferde olmazsa ne yaparım hiç bilmiyorum
Bazen kasık ağrım oluyor ama bazen hiçbir şey hissetmiyorum işte o zaman çok kötü hissediyorum kendimi senin kasık ağrın sürekli mi olmuştu ? Benim ilk üç gün çok oldu sonra ara ara hissettiriyor ama çok fazla değil İşte o zaman çok üzülüyorum

Sen içini ferah tut canım stres yapmıyoruz güzel düşün ki güzel olsun Allahın izniyle inşallah Yok canım sürekli olmadı yani 4. günden sonra batmalarım olmaya başladı ağrılarda saniyelik olup geçiyordu ama batmalar çok oldu özellikle 7. günden sonra artmıştı baya belirtilere hiç takılma canım beim aklına getirme olacak diye düşün inşallah sende de alacağız pozitif sonuçlar bak göreceksin

İnşallah pozitifi görmeye çok ihtiyacım var Allahım benimde yüzümü güldürür inş artık.. inş isteyen herkese verir

Kızlar ben dayanamadim idrar testi yaptım

Yaa canım biliyordum ben demiştim sana benim ilk yaptığımda böyleydi hatta sonra 2 defa yaptım her yaptığım daha da koyulaşmıştı diğer çizgiye yakındı çok şükür Allahım kan değerlerinide kat kat arttırır inşallah kuzucum

Amin amin inşallah kuzum öyle güzel bir duygu ki hemde inşallah bende tekrardan yaşarım o güzel duyguyu çok şükür sen yaşadın Allahım tamamına erdirsin inşallah her zaman dualarımdasın canım benim

Allah sizden razi olsun cnm . Çok destek oldunuz . Amin ins . Dileyen isteyen kim varsa Rabbim yaşatsın. Ben çok duygulandm ve ağladım mutluluktan inş isteyen dileyen kim varsa mutluluktan aglasin.

Allah sizden razi olsun cnm . Çok destek oldunuz . Amin ins . Dileyen isteyen kim varsa Rabbim yaşatsın. Ben çok duygulandm ve ağladım mutluluktan inş isteyen dileyen kim varsa mutluluktan aglasin.

Senden de razı olsun canım benim her zaman burdayız ne zaman ihtiyacın olursa biliyorsun Amin amin Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah canım benim

Senden de razı olsun canım benim her zaman burdayız ne zaman ihtiyacın olursa biliyorsun Amin amin Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah canım benim
Tsk ederim cnm . Cuma kan tahlili yaptircam inş değer güzel çıkar. Sende yakinda burdan o güzel haberi ver ceksin inş 9 ay seni birakmiycak kuzum dualarim seninle

Tsk ederim cnm . Cuma kan tahlili yaptircam inş değer güzel çıkar. Sende yakinda burdan o güzel haberi ver ceksin inş 9 ay seni birakmiycak kuzum dualarim seninle

7. günde bu kadar belli olduysa değerlerinde gayet güzel çıkar canım benim sen hiç merak etme Allahım kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallah Amin Allah razı olsun kuzum inşallah

7. günde bu kadar belli olduysa değerlerinde gayet güzel çıkar canım benim sen hiç merak etme Allahım kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallah Amin Allah razı olsun kuzum inşallah
Aminn inş cnm bnm senden de Allahım razi olsun . O güzel kalbine yüreğine göre Umudunu nasip etsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…