Canım değerler gayet iyi yarın da çok güzel bir değer alırısın inşallah gözünaydın
Allah razı olsun canım
Allahım hayırlısıyla yarın arttığını gördürmek nasip etsin inşallah...
İsteyen herkese Allahım yardımcı olsun hemencecik olsun,ben 4 yıl bekledim (

Canım sakın ama sakın öyle birşey yapma ben 7.günde verdim negatif çıktı sabaha kadar ağladım gözlerim şişti sonra 10.günde evde idrar testi yaptım 2.çizgi belli belirsiz çıktı 11.gün sabah tekrar idrar testi yaptım 2.çizgi daha çok kendini belli etti hemen kan verdim kan tahlilim 74.85 çıktı rabbime şükürler olsun onun için acele etme

Aminn inş cnm bnm senden de Allahım razi olsun . O güzel kalbine yüreğine göre Umudunu nasip etsin cnm.
Maşallah tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ma_yi sana da maşallah canım. Pozitifler gelsinnnnnnn daha çok gelsin :))

Hayırlı olsun canım benim maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Tsk ederim cnm Allah razı olsun. İnş sizde güzel haberler vericeksiniz duaciyim bu mübarek günde .Rabbim kimseye evlat acısı da yaşatmasin evlat da aratmasin gerçekten isteyen herkese versin inş.

Ben hicbirsey yaptirmadim. Direkt tup bebege gectik saskinim hala idrak edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…