Perşembe günü kuzum. İyi ki varsın canım benim Allah senden razı olsun güzel gönlünden geçenler nasip olsun inşallah. 6 taneydi 5 i döllendi 3.güne 2 tane kaldı çok umutlanmakta istemiyorum artık gerçekçi düşünmek lazım sonra daha kötü oluyor çünkü

Perşembe günü o iki embriyonda kalacak inşallah kuzum Allah senden de razı olsun amin güzel yürekli arkadaşım benim Canım benim Allahtan ümit kesilmez sen yinede içini ferah tut hepimizin dualarındasın Allahım kabul edecek dualarımızı inşallah

drepsi76 canım şeker yüklemesinden bahsetmişsin. Cok mu zorladi seni.bir de kaç kez kan aldılar gün içinde

Merhaba
Bebeğim 24 haftalık, 50 gr glükoz ile şeker yüklemesi testi yaptırdım. Normalde açlık kan şekerim düşüktür 80 civarı ama kilolu hamile kaldım ve 5 ayda 6 kilo alınca doktorum şeker yüklemeyi yaptırmaya karar verdi.
50 gr glükoz ile yaptırdığım için önce sabah erken aç karnına kan verdim, glükozu içtim ve bir saat sonra tekrar kan verdim.
Beni zorlayan kısım glükozu içtikten 20 dk sonra sıkıntılı hissetmeye başladım, elim ayağım kesildi, midem bulandı, başım dönmeye ve tansiyonum oynadı, testi yaptırdığım hastanenin acil servisine başvurdum ve tansiyon takibi yapılarak 45 dakika kadar gözlem odasında bekledim.
İş yerime yakın bir hastane seçtiğim için yalnız da hallederim dedim ama elimi tutacak birini aradım o kötü dakikalarda. Hepimizin Allah yardımcısı olsun canlar

Eminim ki dudaklarından dua eksik olmuyordur, ara sıra karamsarlığa kapılsan da bu işi Yüce Yarada teslim etmek lazım. Mucizen gerçekleşecektir.
Benimki gerçekleşti
hem ben sizlerden çok çok büyüyüm,artık olmaz denilen yaştayım hemde
41 yaşındayım
benim de 5 yumurta toplanmıştı, hepsi döllendi,
5 güne 2 adet AA ve 1 adet AB kalite kaldı.
her 3. de transfer edildi.
bak ablası 24 haftalık olduk bile.
Tüm içten duygularımla aynı şeyi tecrübe etmeni diliyorum ve duacınım

Kızlar kanamam var diye dr aradım gel yatıralım dedi bnde Tm dedim bekledim yattım kan durdu agrimda geçti biraz gtmedim hast. Uzak gidemiyorum tek sizden tek istediğim bol bol dua edin bana ltfennn nolur

Amin . Allah yardimcimiz olsun. Benimde hep dusuk cikiyor aclik kan sekerim . Suandada 1 kg aldim sadece. Ama o güne kadar kaç kg alırım bilmiyorum. Dahada dikkat etmem gerek aslında. Yalnız gitmemek gerek ohalde dediğin gibi çünkü çoğu kişide baş dönmesi tansiyon oluyormuş.
Sağlıkla atlatmışsın ama sagliklada kucağına almak nasip olsun :))

Inşallah gider hayırlısıyla dualarimdasin canım.

Kızlar kanamam var diye dr aradım gel yatıralım dedi bnde Tm dedim bekledim yattım kan durdu agrimda geçti biraz gtmedim hast. Uzak gidemiyorum tek sizden tek istediğim bol bol dua edin bana ltfennn nolur

Canım benim dualarımızdasın tabikide Allahın izniyle geçecek inşallah ama acaba hastanede yatsan daha mı iyi olur ki hemen müdahale ederler en ufak şeyde en azından tamamen kesilene kadar

Günaydın kuzum benim 662den 2527 ykselmis ama kanamam dun pruluton vuruldum bugün gine oldu leke dr zamanla geçecek dedi ama smdi kanamam var napicam bilemiyorum

canım hcg yükselmiş sevindim senin adına hayırlısı ile keseyi ve kalp atışınıda duyarsın inşallah
kanama derken nasıl bildiğin adet gibi mi lekelenme şeklin de mi

Kızlar pozitif sonuç alanlar adına coook mutlu oldum Allah tamamına erdirsin. Negatifler için de toparlanma ve yeniden deneme vakti diyorum. Anne adayıyız. Pes etmek olmaz. Benim transferimin 3. Günü bugün arada kasıkta batma oluyor bi anda sanki bulantı hissi geliyor ama geçiyor tekrar gözlerim kararıyor dünden beri oldu bu ilk gün çok rahattım bu kadar çabuk belirti olur mu bilmiyorum sormak istedim var mı bunları yaşayan ?

Aradılar canım 2 tane kalmış embriyo risk alacağız 5.güne gideceğiz dedi eğer gidemezse transfer iptal olacak napayım hayırlısı diyorum

canım bir olsun bizim olsun inşallah ikiside kalır dualarımdasın sağlıkla güzel haberlerini alalım inşallah

Canım batma bende de olmuştu 5. günden itibaren de artmıştı baya belirtilere fazla takılmamaya çalış psikolojikde olabilir o mide bulantıları kullandığımız ilaçlarda yapıyor güzel düşünmeye çalış güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…