Canım benim dualarımızdasın tabikide Allahın izniyle geçecek inşallah ama acaba hastanede yatsan daha mı iyi olur ki hemen müdahale ederler en ufak şeyde en azından tamamen kesilene kadar
çok Sagol kuzum benim allah razı olsun. Su an bişey yok tekrar olursa gtcem hemen

canım hcg yükselmiş sevindim senin adına hayırlısı ile keseyi ve kalp atışınıda duyarsın inşallah
kanama derken nasıl bildiğin adet gibi mi lekelenme şeklin de mi
evet yükseldi kuzum şükürler olsun. Idrarla gelen açık renkli kan leke olarak geliyor sonra öyle oluyor.

Adet kanaması benimki eminim. Normalde 8inde olacaktım erken oldu.

Canım arkadaşım pozitif arkadaşım benim inşallah dediğin gibi olur inan hissizleştim ne düşüneceğimi şaşırdım tekrar başa dönmek benim için çok zor ama nasip inşallah bir gün mutlu sona ulaşırız be canım

Çok çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın Allah razı olsun. Benim 5.denemem çok yıprandım artık akışına bıraktım hayırlısı neyse o olsun diyorum dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Daha önce ki denemelerimde hep .gün transferi yapıldı ilk defa 5.güne bekletecekler ve sadece 2 tane kaldı bakalım gidecekler mi. Hep 3. gün iyi kalite aa transferi yapıldı hemde 2 tane ama olmadı. 3.günden sonra devam etmiyor mu diye endişe ediyorlar. Allahım seninde evladını sağlıkla kucaklamanı nasip etsin

canım bir olsun bizim olsun inşallah ikiside kalır dualarımdasın sağlıkla güzel haberlerini alalım inşallah
Bir tane kalsa o na da razıyım ilk defa 5.gün deneniyor çokta umutlanmak istemiyorum hayırlısı canım benim ya saol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…