Kızlar 5. Gün 4ab kalite embriyo transfer edildi bana. Nasıl sizce tutma olasılığı ? 5aa olup tutmayanları okudum moralim bozuldu biraz . Bir de afedersiniz kabız olmamak için herşeyi yapıyorum tuvalette ister istemez bi kasma oluyo. Ikınmıyorum ama büyük abdeste çıkmak bile korkutuyor beni hapşururken öksürürken bişey olacak diye korkuyorum. Deneyimli arkadaslardan yardım istiyorum böyle şeyler embriyoyu kaybetmeme sebep olur mu ?

Hapşırmak,öksürmek embriyoya hiç bir zarar vermez çok fazla ıkınmazsan sorun yok rahat ol.Kayısı ananas mango kivi tüketmeye çalış süt iç wc için. Embriyo rahme yerleştirilirken spekulum ile rahim ağzı açılır işlemden sonra alet çıkınca rahim ağzı tekrar kapanır yani embriyo düşemez. Embriyo hareket ederek uygun yeri arar ve yuvalanır yerinde durmaz hep zaten. Ağır kaldırma ağır iş yapma uzanma çok ıkınma ani eğilme..o kadar. Embriyo düşmez yani öyle ileri aşamada da sağlıklı ise de düşmez gebelik oluşur ve ilerler. Allah yardımcın olsun. 5ab de gayet iyi 5.günü görmüş sonuçta oraya buraya takılma kalite falan boş. Kaç kişinin 3.gün 2kalite tuttu kaç kişinin de 5aa tutmadı bu iş inan ki nasip Allah a bırak..

Bak kuzum sorun yok demişler alttan mı baktılar ne yaptılar sen içini ferah tut Allahım bağışlayacak sana evladını inşallah dualarımdasın kuzum benim
aynen kuzum sorun yok dedi dr evet daha çok küçük gözükmedi karından vjinadan baktı çok küçük minnacık dedi cuma tekrar çağırdı bakalım insallh ozamn byumus olur

Geçmiş olsun.. ohhh ohhh hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah çok gzel embiriyolarin olacak :) adeti beklerken onu oldu zaman nasıl geçiyor kuzum♡♡

aynen kuzum sorun yok dedi dr evet daha çok küçük gözükmedi karından vjinadan baktı çok küçük minnacık dedi cuma tekrar çağırdı bakalım insallh ozamn byumus olur
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha kanaman olmaz her şey yolunda gider

Canım benim maşallah çok güzel. Umuyorum ki senden de pozitif haberi alacağız

hayırlı olsun opu arkadaşım sağlıkla hayırlısı ile emriyoların olur inşallah

canım kalitesine takılma hiç rabbim ol desin oluyor ben bu forumda 2. gün embriyosunun tuttutuğunu biliyorum
Hapşurma öksürme iye birşey olmaz ben gebeliğimin başından beri hapşurup öksürüyorum
kabızlık için gün kurusu kaysıyı şiddetle tavsiye ederim

Oyy kuzucum geçmiş olsun hadi inşallah hepsi döllensin çok çok kaliteli olsunlar inşallah seninle dualarımız bizede haber ver canım benim

canım keseniz görünmüş dr tarafından gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin

Canım hapşurmak öksürmek bir zarar vermez merak etme transferden sonra günde 10 defa hapşırıyordum heralde Kabız olmamaya da dikkat et ıkınmamaya çalış kuzum kuru kara kayısı tüket aç karnına ananas ve kivide kabızlığı önlüyor ve en önemlisi de bol bol su iç. Allahın ziniyle hiçbirşey olmaz bol bol dua et inşallah pozitif sonuçlar alırsın canım benim

O zamana kadar büyür karından gözükür kuzum merak etme zaten genelde beta hcg 5000 olmadan karından gözükmüyor benim gördüğümde 4000 di karından gözükmüştü inşallah cuma günü sende göreceksin kanama falan devam ediyor mu canım

Oyy kuzucum geçmiş olsun hadi inşallah hepsi döllensin çok çok kaliteli olsunlar inşallah seninle dualarımız bizede haber ver canım benim
Canım canımmm Diloşummm inşallahhh telefonun başında bekliyorum bakalım kaçı döllendi merakten gece gözüme uyku girmedi inşallah kaliteli olurlar 5. güne giderler of bu bekleyişler bitmeyecek Benimde dualarım sizlerle canm arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…