Geçmiş olsun.. ohhh ohhh hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah çok gzel embiriyolarin olacak :) adeti beklerken onu oldu zaman nasıl geçiyor kuzum♡♡
Sorma canmm zaman hiç geçmicek gibi hissediyordum ama nasıl geçti anlamadım bile inşallah sonu güzel olsun Sen nasılsn canm bebiş iyi dimii ??

Canım ilk denemem dualarım 5. güne sağlıkla gitmeleri yönünde inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bekliyorum bugün gelecek haberi hayırlısyla İnşallah sende hayırlısyla evladna kavuşursun kuzumm

Hanımlar 2 transferimde de 8. gün adet başladı
normalde bu kadar erken başlamaz hatta ilaçların etkisiyle negatif bile olsa adet gecikmesi yaşanırmış
böyle birşey yaşayan ya da etrafından duyan var mı?
doktorumun yorumu ya embriyolarda ciddi genetik sıkıntı var vücut atıyor ya da rahimde göremediğimiz bir problem var dedi

Benim 14 gün sonra başlamıştı. Size histereskopi yapıldı mı rahim içinde sorun görünmüş müydü?

Geçmiş olsun canım . Yaşamadım ben ama her vücut farklı oluyor . Ornegin histeroskopi olduktan sonra estrofem kullaniyordum ve gunum gelince hemen adetim başladı halbuki dr.um adet olunmaz normalde diye sokturucude yazmıştı.kullanamdim.dedigi gibi sıkıntı olabilir.genetikte rahim kabul etmiyor olabilir.

Oyy kuzum hep böyle güzel heyecanların olsun inşallah kuzum benim güzel haberler vereceksin inanıyorum ben bekleyişler bitmeyecek ama sonunda alacaksın yavrunu kucağına sağlıklı bir şekilde Allahın izniyle canım benimm

Canım kaçıncı günündü bıgün test yaptın mı negatif mi çıktı? Yani bende duydum bir kaç kez böyle adet olanı ama 2 seferdir olması nedendir bilemedim araştırılması gerek hayırlısı olsun hakkında inşallah

Çok keyifli bir heyecan, umarım 5. güne bir sürü kaliteli embriyo kalır bir daha opu yüzü görmezsin :)

nasılsın bir tanem bebiş nasıl hareketlerini farkediyormusun
Iyiyim çok şükür can arkadaşım
Yok daha hissetmiyorum :))
Şaka gibi büyüyoruz galiba baksana kaçar haftalık olduk :) şükürler olsun .bazen eski mesajlara bakıyorum ne aşamalar yasanmış özelliklede sen canım sabrın sonu selamet işte

Benim 14 gün sonra başlamıştı. Size histereskopi yapıldı mı rahim içinde sorun görünmüş müydü?
hayır hiç bir sorun görülmedi
test günüm yarındı
pazar akşam kanama başladı pazartesi 9. gündü dr çağırdı test istedi 0,1 çıktı ama zaten baya yoğun kanamaydı devam da ediyor hala normal adet yani
teşekkür ederim

Allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin canım benim bende bakıyorum vay be neler neler konuşmuşuz diyorum seni burda kendi sonucumu bekliyormuşum gibi heyecanla beklediğimiz günü hiç unutmuyorum zaten

Anladım canım Allah yardımcın olsun ama üzülme stres yapma nelerin çözümü yokki vardır böyle olmasınında bir nedeni ve çözümü başka dondurulmuşun var mıydı

Ayyy canım benim allah razı olsun hepimiz çatlamıştık valla :)) inşallah seninde bubgunlerini göreceğiz.insallah sağlıklı hamile kalmak nasip etsin rabbim.guzel haberlerini almak en kısa zamanda nasip olsun

Anladım canım Allah yardımcın olsun ama üzülme stres yapma nelerin çözümü yokki vardır böyle olmasınında bir nedeni ve çözümü başka dondurulmuşun var mıydı
hayır yok zaten 2 yumurtam vardı onların ikisi de döllenmişti şaşırmıştım hatta mucize gibi gelmişti ikisinin de döllenmesi

daha erken ama bir ihtimal dedim ben oğlanda 19+2de hissettim
maşallah kuzulara seninle bebek kaybı yaşadığımız bir topicte tanıştık ordan buraya zaman neler gösterdi
şükür rabbim tekrar nasip etti sağlıklada kucağımıza alırız kuzuları
eski mesajyarı okuyanca inanamıyorum neler yaşamışız diyorum

Amin canım yaa valla öyle neler geldi neler geçti. Çok şükür bin şükür muradimiza erecegiz inşallah buradaki diğer kızlara da nasip olsun.
Sabah kalkınca hala karnım düz.ama aksama doğru çıkıyor ) genelde ilk gebelik geç hissedilirmis canım.sen bu bebisi erken hissedeceksin. Randevun var mı bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…