Hayırlısı olsun canım inşallah ikisi de 5.güne gider ve sana sımsıkı tutunurlar
İnşallah canım inşallah beklemek çok zor bugün için kaliteleri iyi dedi ama tabi belli olmaz 2 tane riskli evet ama boşuna transfer yapıp siz yormayalım tabi rahimde gelişmesiyle laboratuvar da gelişmesi arasında fark var dedi riske girecez dedi.

Kuzum benim ne oldu tekrar mı geldi kanama. Allahım yardımcın olsun
tekrar geldi.dr yoktu başka dr baktı herşey iyi dedi cuma tekrar gel dedii

Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Sagol kuzum

Oy canım benim sakin ol inşallah Rabbim korur senide bebeğini de hastaneye gitmen en mantıklısı hayırlı haberlerini bekliyoruz duayla
iyiz skurler olsun geldim evdeyim dr yoktu başka dr baktı sorun yok ddi

İnşallah kuzum inşallah Allahım çektiğin bu zorlukları mükafatlandırsın inşallah gerçekten zor ben bile korkuyorum tekrar o iğnelerden operasyonlardan yine stresli bekleyişlerden seni çok iyi anlıyorum ama sen çok sabırlısın ve bu kadar sabrettiğine de değecek bu sefer inanıyorum canım benim güzel gönüllü arkadaşım

tekrar geldi.dr yoktu başka dr baktı herşey iyi dedi cuma tekrar gel dedii

Sagol kuzum

iyiz skurler olsun geldim evdeyim dr yoktu başka dr baktı sorun yok ddi

Bak kuzum sorun yok demişler alttan mı baktılar ne yaptılar sen içini ferah tut Allahım bağışlayacak sana evladını inşallah dualarımdasın kuzum benim

Aradılar canım 2 tane kalmış embriyo risk alacağız 5.güne gideceğiz dedi eğer gidemezse transfer iptal olacak napayım hayırlısı diyorum

İnşallah sağlıkla devam ederler bir tane olsun sağlıklı olsun inşallah Rabbim yyardımcın olsun

Senin kaçıncı günde 2 tane kalmıştı kuzum
Cnm bnm 3.gunde 5 tane vardı sonra 5.güne gidildi ama beni aradılar ve 1 tane 5.gün kaldığını söylediler. Ben uzulmustum tabi sonra bi tanesinin daha durumuna bakılacaği bi gün daha takip edileceği söylendi. Ertesi gün arandim ve onunda dondurulacak seviyeye geldiğini söylediler. O da 6.gün olarak donduruldu. Rabbim büyük inş seninde bnm gibi mucize olur .

Senin kaçıncı günde 2 tane kalmıştı kuzum
Cnm kan testini verirken takip için aynı yerde vermek gerekiyor değil mi . Farklı yerde verince uyusmayabiliyormus diye duydum. Cuma günü test günüm ama perşembe yaptırayim diyorum bi yandan bakalım hakkımizda hayırlısı inş.

Hayırlı olsun cnm. 5.gune gidilecek mi ? Daha once denemeniz oldu mu bilmiyorum.bnm ilk olumsuz olmuştu şimdi idrar testinde 2. Deneme olumlu görünüyor inşa kandada iyi çıkar. Umarım kaliteli yumoslar iniz olur. Ve bu defa hayallerine kavusursun. Rabbim yardımcin olsun inş.

Ben hicbirsey yaptirmadim. Direkt tup bebege gectik saskinim hala idrak edemiyorum
Hiç bir sorun olmamasına rağmen mi tüp bebeğe geçtiniz? Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz? Benim doktorum doğal yollarla olsun diye resmen kendini parçaladı. Tüp bebeğe ben ikna ettim adamı
Gerçi şimdiki aklım olsa hemen tüp bebek derim çünkü bekleyiş çok yorucu

Aynen canım kanı ilk nerede verdiysen ikinciyi de aynı yerde ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…